Acasă Eveniment Cu sticla de băutură în secția de votare

Cu sticla de băutură în secția de votare

Un bărbat de 64 de ani, care face parte din personalul auxiliar al unei secții de votare din Terpezița, a fost amendat de polițiști cu 2.200 de lei. Bărbatul a fost sancționat pentru că a adus o sticlă de băutură în secția de votare.

Potrivit oamenilor legii, sesizarea a fost făcută de unul dintre candidații la funcția de primar al comunei Terpezița, Dolj.

”Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăț au fost sesizați verbal de un candidat la funcţia de primar al comunei Terpeziţa, despre faptul că în interiorul unei secții de votare din Terpezita, sat Căciulatu, se află o sticlă cu băuturi alcoolice.

Din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că sticla cu băuturi alcoolice aparţine unui bărbat 64 de ani, din Terpeziţa, personal auxiliar al secţiei de votare, sticlă pe care a adus-o în dimineața acestei zile de acasă şi din care a și consumat până la momentul sesizării”, au explicat oamenii legii.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă de 2200 lei pentru încălcarea prevederilor Legii 115/2015.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version