Acasă Eveniment VIDEO: O însoțitoare de bord în lenjerie intimă, protest în fața poliției...

VIDEO: O însoțitoare de bord în lenjerie intimă, protest în fața poliției de frontieră

O însoțitoare de bord la o companie aeronautică, s-a dezbrăcat în semn de protest în fața Poliției de Frontieră Chișinău
O însoțitoare de bord la o companie aeronautică, s-a dezbrăcat în semn de protest în fața Poliției de Frontieră Chișinău

Protest inedit la Poliția de Frontieră Chişinău. O însoțitoare de bord la o companie aeronautică, s-a dezbrăcat în semn de protest. Se consideră hărţuită atunci când este controlată de poliţiştii de frontieră la aeroport. Sunt lucruri pe care le reclamă şi alte colege ale tinerei.

Protestul a fost transmis în direct pe o pagina de Facebook. Tânăra şi bărbatul care o însoţea, şef al unui partid politic din Republica Moldova, susţin că poliţiștii de frontieră fac abuzuri atunci când controlează personalul unei companii de zbor.

Reprezentanţii companiei aeriene susţin că inclusiv pasagerii ar fi dezinformați de către angajaţii Poliției de Frontieră.

Pe numele companiei aeriene implicate în acest scandal ar fi deschis şi un dosar penal, după cum susține şeful Poliţiei de frontieră.

Postarea de pe Facebook

O fată s-a #dezbrăcat până la #legerie în fața poliției de #Frontieră în semn de #protest față de acțiunile antiumane ale colaboratorilor din poliția de Frontieră. Mai multe însoțitoare de bord ale unei companii de transport se plâng că sunt #intimidate și hărțuite regulat, în incinta #Aeroportului_Internațional Chișinău de către colaboratorii #Poliției de Frontieră. Sunt dezbrăcate până la lenjeria intimă și chiar au fost cazuri când au fost „rugate” să se dezbrace de tot. Așa metode utilizează instituțiile statului pentru a pune presiune pe unii agenți economici „incomozi”, care nu vor să plătească taxe neformale „de protecție” „ca în anii ’90”, se arată în postarea de pe facebook.

Exit mobile version