Acasă Local Dolj Coliziune frontală între două autoturisme la Malu Mare. Un bărbat a ajuns...

Coliziune frontală între două autoturisme la Malu Mare. Un bărbat a ajuns la spital

Accident la Malu Mare

În această seară a avut loc un accident rutier pe DN 55, în comuna Malu Mare. Coliziunea s-a produs între două autoturisme. Unul condus de un bărbat de 35 de ani și respectiv o femeie de 30 de ani, din Malu Mare
La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Dolj, care au stabilit ca acestea circulau din sens invers.

Accident la Malu Mare

Cele doua autoturisme circulau din direcții opuse, Craiova respectiv Bechet, coliziunea dintre cele doua vehicule fiind frontală.
În urma accidentului, un barbat de 32 de ani, pasager în autoturismul condus de femeie, a fost transportat la spital conștient.

Accident la Malu Mare, cele două autoturisme s-au lovit frontal


Politiștii continuă cercetarile sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru lămurirea împrejurărilor producerii accidentului rutier.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version