Acasă Eveniment Un român a murit într-un tragic accident în Italia

Un român a murit într-un tragic accident în Italia

Românul conducea un BMW care a fost scos de pe șosea de un șofer neatent

Un român de 54 de ani a murit într-un tragic accident de circulație produs duminică, în regiunea italiană Veneto. În urma impactului a mai murit și un cetățean italian, vinovat de producerea accidentului, relatează presa din Peninsulă.

Tragedia a avut loc duminică, în jurul orei locale 16:30, în Canaro. Victimele sunt românul Nicolae S., 54 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca BMW și italianul Lauro G., 56 de ani, care conducea un Fiat Punto.

Potrivit poliției, Fiatul Punto se deplasa de la Rovigo la Ferrara și odată ajuns la San Lorenzo, ar fi încercat un viraj la stânga, fiind lovit de BMW care călătorea în direcția opusă.

Imediat după impact, Fiat-ul a luat foc iar mașina condusă de român a ajuns în șanț. În BMW mai era o persoană care a fost însă rănită ușor.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version