Acasă Eveniment Gorjean reținut pentru amenințare, distrugere și violare de domiciliu

Gorjean reținut pentru amenințare, distrugere și violare de domiciliu

Un bărbat a avariat cinci autoturisme încercând să fure unul dintre ele
Un bărbat a avariat cinci autoturisme încercând să fure unul dintre ele

Un bărbat de 43 de ani, din comuna Plopșoru, Gorj, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de amenințare, distrugere și violare de domiciliu, a ajuns aseară în arest.

În urmă cu o zi, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, de un bărbat de 55 de ani, din comuna Plopșoru, cu privire la faptul că nepotul său, de 43 de ani, l-ar fi amenințat cu moartea. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul, care acum este reținut de polițiști, aflându-se sub influența alcoolului, a mers la locuința unchiului său, unde, cu un topor ar fi distrus ușa de acces a locuinței, amenințându-l pe acesta cu moartea, creându-i, astfel, o stare de temere.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, reieşind un risc iminent, fapt pentru care s-a emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 43 de ani, acesta fiind obligat să păstreze o distanță de 100 metri față de victimă și locuința sa. Astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri corespunzătoare.

CITEȘTE ȘI: Bărbatul din Olt care și-a înjunghiat soția a fost reținut

Exit mobile version