Acasă Eveniment Un craiovean de 28 de ani a căzut de la etaj și...

Un craiovean de 28 de ani a căzut de la etaj și a murit

Amendă de 10.000 de lei pentru firma la care lucrează muncitorii prinși sub un mal de pământ
Amendă de 10.000 de lei pentru firma la care lucrează muncitorii prinși sub un mal de pământ

Un craiovean de 28 de ani a murit, astăzi, după ce a căzut de la etajul unui bloc de pe Calea București, zona ”Rotonda”. După primele cercetări, oamenii legii au stabilit că, cel mai probabil, este vorba de o sinucidere.

Incidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 17.

”În cursul acestei zile, în jurul orei 17.25, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr a cazut de la etajul unui bloc din Craiova. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat un tanar de 28 de ani, din Craiova. Un echipaj SMURD sosit la fața locului, a constatat din păcate, decesul tânărului. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului”, au precizat oamenii legii.

Aceștia din urmă au mai explicat că se continuă cercetarile pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care și-a pierdut viața tânărul de 28 de ani. Cel mai probabil, tânărul și-a pus capăt zilelor.

La rândul lor, pompierii doljeni au susținut că nu s-a mai putut face nimic pentru victimă.

”Am fost solicitați să intervenim la o persoană posibil căzută de la înălțime, zona Rotonda. La fata locului a fost trimis echipajul SMURD, care nu a mai putut face nimic, decât să constate decesul”, au transmis reprezentanții ISU Dolj/

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version