Acasă Eveniment Accident cu două victime la intrare în Slatina

Accident cu două victime la intrare în Slatina

Două persoane au fost rănite, în această dimineaţă, în urma unui accident rutier petrecut la intrarea în municipiul Slatina dinspre Craiova.

Polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat de îndată la fața locului pentru fluidizarea traficului rutier și efectuarea de cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Din primele date se pare ca accidentul s-a produs pe fondul efectuării unei depășiri neregulamentare. Un bărbat, de 28 de ani, din comuna Slătioara, în timp ce conducea un autoturism din direcția Craiova către Slatina ar fi efectuat o depășire neregulamentară şi a acroşat un autovehicul. După acroşare acesta a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest de către polițiști. Aparatul a indicat o concentrație de 0,86 mg/ Litru alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă si conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Exit mobile version