Acasă Eveniment Şi-a omorât concubina cu făcăleţul

Şi-a omorât concubina cu făcăleţul

Un bărbat de 57 de ani din localitatea constănţeană Oltina, și-a bătut concubina, în cursul nopții, iar dimineață când s-a trezit a constatat că aceasta este moartă.

Un apel la numărul unic de urgență 112, primit astăzi, puțin după ora 12.00, anunța că în localitatea constănțeană Oltina a avut loc o crimă. Cel care a sunat este un constănțean, care a sesizat că victimă a fost mama lui.

Din primele informații, bărbatul și-a bătut concubina, în vârstă de 56 de ani, în cursul nopții. Acesta l-a sunat pe fiul victimei, pentru a-i spune că i-a omorât mama. Imediat, fiul a alertat autoritățile, la fața locului deplasându-se polițiști și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Constanța ajunse la locuința din Oltina au găsit femeia decedată. Aceasta prezenta multiple traumatisme, echimoze pe tot corpul, un hematom în regiunea parietală stânga și un traumatism cranio-cerebral. Din primele cercetări, se pare că femeia a fost bătută cu făcăleţul. Suspectul este în custodia polițiștilor, potrivit Cuget Liber.ro.

Valentina Grădinaru

Exit mobile version