Acasă Sport Tenis Sorana Cîrstea şi-a ales antrenorul! Alături de cine va pregăti sezonul de...

Sorana Cîrstea şi-a ales antrenorul! Alături de cine va pregăti sezonul de zgură

Sorana Cîrstea (33 de ani, 24 WTA) a anunțat că are un nou antrenor, pe spaniolul Alex Costa (48 de ani). Acesta este un fost jucător important, cu Roland Garros câștigat în carieră. El a fost și căpitanul Spaniei timp de trei ani, câștigând Cupa Davis de două ori, în 2009 și 2011.

Cîrstea a încetat colaborarea cu Thomas Johansson în februarie, iar de atunci nu a avut un antrenor stabil. La turneul de la Miami colaborează cu Matt Daly, antrenorul lui Denis Shapovalov, și Brian Barker. Cîrstea a anunțat că va începe colaborarea cu Albert Costa după turneul de la Miami. Ea va lucra cu spaniolul pe perioada sezonului de zgură, care începe la finalul Miami Open, adică de pe 1 aprilie.

„Sunt fără antrenor de tenis aici (n.r. – la Miami). Antrenorul lui Shapovalov ma ajută împreună cu Brian. E o colaborare zonală, ca să spun așa. Voi avea un antrenor pentru zgură și este Albert Costa. Voi începe cu Albert Costa imediat după ce termin aici la Miami”, a declarat Sorana Cîrstea, citată de fanatik.

Citeşte şi: Sorana Cîrstea a făcut instrucție cu o fostă câștigătoare de Grand Slam

Exit mobile version