Acasă Sport Tenis Simona Halep, victorie muncită cu Schunk, în primul tur de la Roland...

Simona Halep, victorie muncită cu Schunk, în primul tur de la Roland Garros

Simona Halep a avut parte de un meci mai greu decât ar fi crezut cu Schunk, în primul tur de la Roland Garros. Sportiva noastră a obținut, totuși, o victorie importantă, scor 6-4, 1-6, 6-1, care o trimite în faza următoare a competiției din Hexagon. Disputa cu tânăra jucătoare din Germania a durat o oră și 50 de minute.

Meciul a debutat mai mult decât surprinzător, cu Schunk la conducerea jocului atât pe teren, cât și pe tabelă. jucătoarea din Germania s-a distanțat din prima la 3-0 cu break, iar încrederea era la cote maxime. Experiența Simonei a ieșit la iveală la scorul de 4-2 în favoarea adversarei. Campioana noastră a început să joace agresiv, cu mai multe lunguri de linie de efect, iar Schunk a avea probleme din ce în ce mai mari. De la 4-2, Simona a egalat și imediat a făcut un nou break decisiv în primul set.

Setul doi slab, al treilea perfect

Actul secund a avut un start tras la indigo cu primul, cu jucătoarea din Germania având inițiativa. Cum-necum, Nastasja a luat un avans consistent pe tabelă, scor 4-0, dominând-o clar pe Halep din toate punctele de vedere. Practic, Simona nu a avut replică până la scorul de 4-0. Nici din acel moment nu și-a revenit, a acuzat șocul și a cedat neverosimil setul cu 1-6.

Setul al 3-lea, ultimul al meciului, a fost unul dominat copios de Simona Halep, care s-a dezlănțuit total după ceea ce se întâmplase în actul 2. Treptat, jucătoarea româncă a luat game după game, fie pe propriul serviciu, fie pe serva adversă și a ajuns la 5-0. La final, Halep a câștigat cu 6-1 și și-a asigurat calificarea în faza următoare de la Roland Garros.

În turul secund, Simona Halep va da peste chinezoaica Qwinen Zheng, cea care a trecut cu scorul de 6-3, 6-1 de Zanevska. După doar un meci câștigat la Paris, Simona Halep a încasat 84.000 de euro! Dacă va trece și de următoarea adversară, Qinwen Zheng (China, 74 WTA), românca va fi recompensată cu 126.000 de euro.

Citeşte şi: Buzărnescu și Bara au jucat doar un meci la Roland Garros! Româncele, învinse categoric

Exit mobile version