Acasă Sport Handbal Handbal (f) / Din: „Această organizare a EURO 2026 este o victorie...

Handbal (f) / Din: „Această organizare a EURO 2026 este o victorie semnificativă!“

Comitetul Executiv al Federaţiei Europene de Handbal a decis să acorde organizarea Campionatului European de handbal feminin din 2026 Cehiei, Poloniei, României, Slovaciei şi Turciei.

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Constantin Din, a declarat, potrivit site-ului FRH, că obţinerea dreptului de a găzdui Campionatul European din 2026 este o victorie semnificativă pentru întreaga comunitate sportivă şi iubitorii de handbal din ţara noastră.

„După 24 de ani de aşteptare şi muncă asiduă, România, alături de Polonia, Slovacia, Cehia şi Turcia, va găzdui Campionatul European de Handbal Feminin – EHF EURO 2026. Această realizare este o victorie semnificativă nu doar pentru Federaţia Română de Handbal, dar şi pentru întreaga comunitate sportivă şi iubitorii de handbal din ţara noastră.

Munca neîncetată, dedicarea şi pasiunea echipei Federaţiei au dat roade, aducând acest prestigios eveniment sportiv pe pământ românesc. Găzduirea Campionatului European de Handbal Feminin este o oportunitate unică pentru a revitaliza şi a creşte vizibilitatea handbalului în România. Acesta va atrage atenţia internaţională şi va inspira noi generaţii de sportivi, având un impact pozitiv asupra dezvoltării acestui sport minunat la nivel naţional. De asemenea, va contribui semnificativ la promovarea ţării noastre pe scena internaţională“, a spus preşedintele FRH.

Citește și: Handbal (f) / SCMU Craiova, victorioasă în fața „lanternei roșii“ din Liga Florilor

Exit mobile version