Acasă Sport Fotbal Adrian Mititelu Jr., de urgență la spital după ce s-ar fi intoxicat...

Adrian Mititelu Jr., de urgență la spital după ce s-ar fi intoxicat cu antidepresive

Adrian Mititelu Jr. este internat la Spitalul de Urgență Floreasca, din București. Conform tatălui lui, de vină ar fi o supradoză de pastile antidepresive.

Adrian Jr. a ajuns sâmbătă noapte la spital, internat de urgență, informează presa centrală. Tatăl acestuia a venit, apoi, cu o primă variantă.

„Era foarte supărat în ultima perioadă. Lua pastile antidepresive. Antidepresive d-alea, ca Xanaxul, dar nu Xanax. Nu știu cum se numesc. A luat cu una mai mult decât ar fi trebuit și din această cauză e la spital. N-a fost vorba în niciun moment de suicid.  După meciul cu Dinamo, pe fond de stres, a luat mai multe decât trebuia”, a spus Adrian Mititelu.

FC U Craiova a smuls, in extremis, un rezultat de egalitate în meciul cu Dinamo, 1-1. Formația din Bănie s-a văzut condusă încă din prima repriză, după golul lui Milanov, apoi a reușit să obțină un punct după reușita lui Vladislav Blănuță din prelungiri.

Echipa patronată de familia Mititelu rămâne ultima în clasamentul play-out-ului din Superliga, cu numai 18 puncte, atât cât are și FC Botoșani.

Citește și: FCU Craiova – Dinamo 1-1 / Blănuță a salvat un punct și a stricat bucuria bucureștenilor

Exit mobile version