Acasă Sport Fotbal Chiţu şi Achim, îngrijoraţi înaintea startului de play-out

Chiţu şi Achim, îngrijoraţi înaintea startului de play-out

Înfrângerea suferită de FCU în faţa Universităţii Craiova le-a picat greu jucătorilor lui Nicolo Napoli. Aurelian Chiţu a trecut chiar la acuze la adresa colegilor din defensivă. În tot acest timp, Vlad Achim consideră că echipa are motive să fie îngrijorată în play-out.

„Goluri luate prea ușor, ca de obicei. Goluri luate pe centrul porții! Au avut și noroc la golul doi. Nu cred că meritam să pierdem în seara asta. Problema e la noi în teren. Una e să vorbești, alta e în teren. Va fi destul de greu în play-out. Sper să conștientizăm că nu mai e de glumă. Trebuie să ne salvăm de la retrogradare! Cred că am jucat destul de bine, dar repriza a doua n-am mai putut la fel de bine fizic. Și ei au jucat mai bine a doua repriză, dar noi am fost foarte modești. Nu le-am pus probleme deloc în repriza a doua. Asta e realitatea, vom încerca să facem un play-out bun. O atmosferă frumoasă, fanii ne-au încurajat la final. Am luptat, nu putem spune că nu am încercat”, a declarat Chițu.

„Situația în care ne aflăm este una foarte gravă. Ceva de nedescris cum a putut să scape singur cu portarul dintr-o simplă pasă. Luăm goluri cu lejeritate, ratăm cu lejeritate… Lucruri foarte grave. Continuă și problemele noastre fizice. De ceva timp avem probleme foarte mari. La pauză am avut probleme de la acel fault. M-a călcat și mi se umflase puțin piciorul. Mă strângea gheata. Eu am o experiență, știu să mă mai menajez, dar într-adevăr avem probleme de ordin fizic și de ordin al atitudinii“, a spus Achim.

Citeşte şi: Nicolo Napoli: „Nu cred că vom ajunge la retrogradare“

Exit mobile version