Acasă Sport Fotbal Liga Campionilor | Thomas Tuchel a găsit vinovatul pentru remiza cu Real

Liga Campionilor | Thomas Tuchel a găsit vinovatul pentru remiza cu Real

Bayern Munchen a remizat, 2-2, cu Real Madrid, în manșa tur a semifinalei din Liga Campionilor, iar misiunea de pe „Santiago Bernabeu“ se anunță foarte dificilă.

La finalul partidei de pe „Allianz Arena“, antrenorul Thomas Tuchel și-a criticat aspru un jucător, pe Kim Min-jae. Acesta îl consideră vinovat la ambele goluri primite de bavarezi. Sud-coreeanul l-a scăpat din marcaj pe Vinicius la prima reușită a brazilianului. Apoi l-a faultat pe Rodrygo în propriul careu, iar Vinicius a înscris din penalti.

„A fost prea lacom de două ori. A făcut o mișcare prea rapidă spre Vinicius la primul gol și a fost prins pe picior greșit de pasa lui Kroos. A fost prea agresiv. La al doilea gol, din păcate, a mai făcut o greșeală. Pe toată durata fazei a avut culoarul interior. Dintr-o dată, lasă culoarul interior deschis pentru Rodrygo fără să fie nevoie. Stă mai bine tot timpul și în momentul pasei greșește, apoi vine Eric Dier să ajute și el face fault. E prea lacom.

Acesta este rezultatul și nu merită să pierdem timpul gândindu-ne la el. Real a mai făcut asta înainte, să marcheze de două ori având doar două ocazii. Nu suntem prima echipă care pățește acest lucru. Ei au calitatea de a face asta.

Situația este acum foarte clară. Mergem la Madrid și învingătorul ia totul. Suntem pregătiți să luptăm. Este important să credem asta. Este încă posibil. Șansele sunt 50-50“, a declarat Thomas Tuchel.

Citește și: Liga Campionilor | Vinicius jr. le-a stricat bucuria bavarezilor

Exit mobile version