Acasă Sport Fotbal Liga 2 | CSM Slatina, ţinută-n loc de CSM Reşiţa

Liga 2 | CSM Slatina, ţinută-n loc de CSM Reşiţa

Foto: Facebook CSM Slatina
Foto: Facebook CSM Slatina

CSM Slatina a înregistrat doar o remiză, scor 0-0, în partida susţinută sâmbătă, pe stadionul „1 Mai“, în faţa formaţiei CSM Reşiţa. Putem spune că trupa lui Daniel Oprescu a câştigat un punct din disputa cu bănăţenii, ţinând cont că a jucat cu doi oameni mai puţin de 30 de minute. Ionuţ Mitran a fost eliminat după două cartonaşe galbene (’23, ’62), în timp ce Jhon Mondragon a văzut direct cartonaşul roşu în minutul 66.

CSM Slatina: Velcu – I. Mitran, A. Stan, Mondragon, C. Toma – D. Toma, I. Năstăsie – Ciocâlteu (’68, Riza), Doman (’68, Donca), R. Popa – V. Alexandru (’68, Sălcianu). Antrenor: Daniel Oprescu.

CSM Reșița: I. Rus – Gomboș, Dudea, An. Burlacu, Drăghiceanu, Fota, Rimovecz, Elton da Silva, Dolghi, D. Fărăgău, Lascu. Antrenor: Flavius Stoican.

Daniel Oprescu: „Dacă nu eşti conectat, nu mai veni să arbitrezi. Te faci de râs“

La finalul partidei, antrenorul grupării CSM Slatina, Daniel Oprescu, a sărit la gâtul brigăzii de arbitri, compusă din centralul Sergiu Anton (Bucureşti) şi asistenţii Damian Antal (Bacău), respectiv Petruţa Iugulescu (Ploieşti).

„Îi felicit pentru atitudinea arătată, după ce am rămas cu doi jucători mai puţin. E adevărat că, până atunci, jocul nu a fost extraordinar, dar am avut câteva situaţii bune, pe care nu am reuşit să le fructificăm. Şi da, aştept mai mult de la jucătorii cu experienţă, cum este Vali Alexandru. A avut două situaţii bune şi nu ne-am ales cu nimic! Era foarte important să nu primim gol, pentru că mă aşteptam ca Resiţa să vină peste noi. Aceasta era cam ultima şansă să forţeze să câştige, să prindă play-off-ul. Noi voiam să introducem un atacant de viteză, să-i prindem pe contraatac. Au venit acele eliminări şi ne-au dat peste cap toată strategia. Băieţii au făcut un efort fantastic, ţinând cont că au evoluat în inferioritate o bună perioadă de timp, iar pentru asta trebuie felicitaţi“, a declarat antrenorul oltenilor, conform de News Flux.

„Da, am fost avertizat, dar nici nu a ştiut să-mi spună de ce. Poate pentru că am depăşit spaţiul…Dacă nu eşti conectat la ceea ce se întâmplă pe teren, nu mai veni să arbitrezi, că te faci de râs. Şi s-a făcut. Au fost dueluri pe care le-a interpretat diferit. Lui Mitran, la prima intrare i-a dat cartonaş galben, iar o altă fază similară petrecută la centrul terenului nu a acordat nimic. La fel la Constantin Radu şi nu a acordat nimic. Sunt foarte supărat pe jucătorii mei, în principal pe Mondragon, pentru că la experienţa lui nu are voie să facă aşa ceva. Cum să reacţionezi asa!? Unde se vede plusul de experienţă, că în joc nu s-a văzut…Va fi aspru sancţionat“, a completat Daniel Oprescu.

Flavius Stoican: „Au stat foarte bine în apărare“

Antrenorul echipei CSM Reşiţa, Flavius Stoican, s-a împăcat cu remiza înregistrată la Slatina.

„Noi ne doream într-adevăr să obţinem victoria, dar trebuie să fiu realist, am întâlnit o echipă bine așezată în teren. De aceea vreau să-l felicit pe antrenorul Daniel Oprescu. Un meci încrâncenat, fără prea multe ocazii de gol, care până la urmă s-a terminat egal. E un punct pe care îl punem în clasament. Asta este realitatea și cred că este un rezultat echitabil.

Chiar dacă adversarii au jucat în inferitate la un moment dat, cu doi oameni mai puțin, au stat foarte bine în apărare. Greu i-am desfăcut, iar atunci când am făcut-o, o dată sau de două ori, nu am avut şansă. Îmi amintesc de șutul lui Drăghiceanu, dar e prea puțin. Noi luăm fiecare meci în parte și orice punct este important pentru echipă, pentru moralul nostru. Da, dacă se poate, de ce să nu ajungem şi în play-off, dar obiectivul este menținerea în Liga a 2 și vrem să ne consolidăm poziția”, a spus Flavius Stoican, citat de Radio Reșița.

Citeşte şi: Liga 2 | Programul / rezultatele meciurilor din etapa 17

Exit mobile version