Acasă Sport Fotbal Universitatea Craiova testează un francez! „Satelitul“ a făcut scor cu Turceni în...

Universitatea Craiova testează un francez! „Satelitul“ a făcut scor cu Turceni în amical

Echipa secundă a clubului Universitatea Craiova a susținut sâmbătă, pe terenul sintetic de la „Aripile“, un joc amical în compania formației CSO Turceni, colega din Liga 3, seria 7. „Satelitul“ Științei s-a impus de o manieră categorică, scor 7-0, în fața gorjenilor, ocupanții ultimului loc.

Golurile „leuților“ au fost marcate de Ninaci (’3, ’15), Stana (’19 – penalti), Bană (’55), Șandru (’72), Neață (’77) și Petculescu (’89).

Antrenorul grupării alb-albastre, Corneliu Papură, a trimis în teren următorul unsprezece: Goga – Gașpăr, Wacim Benazuz, Tomasec, Ene – Stana, Lăpădătescu, Tomșa – Bană, Ninaci, Barbu. Pe parcurs i-a mai introdus pe Malutan – Pancu, Mendy, Grigore, Nițuică – Domnu, Brășfăleanu, Petculescu – Neață, Șandru, Găină.

Un fundaș francez, testat de Papură

De remarcat prezența în echipă a lui Wacim Benazuz. Acesta este un fundaș central francez, născut în 2004 și a venit în probe la Universitatea, de la Union Sportive Albigeoise. Wacim Benazuz s-a pregătit în ultimele zile cu alb-albaștrii mici, vizând un posibil transfer la prima echipă pentru la vară. Asta pentru că în momentul de față nu mai poate intra în vederile clubului din Bănie. Wacim Benazuz a fost testat de Corneliu Papură, dar în tribune s-au aflat mai mulți „ochi“ din partea conducerii Științei. VEZI VIDEO!

Acesta a fost cel de-al patrulea joc amical susținut de Universitatea II Craiova în această iarnă. „Satelitul“ a avut victorii pe linie: 7-0 cu Petrolul Potcoava, 1-0 cu Oltul Curtișoara, 5-0 cu Avântul Pielești și acum 7-0 cu CSO Turceni. Trupa lui Corneliu Papură mai are de susținut două teste: cu SCM Rm. Vâlcea (21 februarie) și Gilortul Târgu Cărbunești (2 martie).

Viorel Cojocaru crede în salvarea de la retrogradare

De partea cealaltă a baricadei, CSO Turceni a avut foarte multe noutăți în lot față de prima parte a campionatului. Antrenorul Viorel Cojocaru a început cu următoarea formulă: Lungu – Tud, Gabin, Israel, Murgilă – Ciutică, Yaya – Sedric, Neacșu, Vespe – Buțurcă.

La final, tehnicianul gorjenilor a explicat motivul care a condus la diferența uriașă de pe tabelă și a subliniat că CSO Turceni se poate salva de la retrogradare. VEZI VIDEO!

Citește și: FC Botoşani – „U“ Craiova | Alb-albaştrii vor să se reabiliteze în Moldova

Exit mobile version