Acasă Sport Fotbal FCU Craiova, bună de plată! Piccolomo a câștigat procesul de la FIFA

FCU Craiova, bună de plată! Piccolomo a câștigat procesul de la FIFA

Piccolomo a câștigat la FIFA procesul cu Mititelu
Piccolomo a câștigat la FIFA procesul cu Mititelu

FCU Craiova a primit o lovitură în plex înaintea meciului cu CFR Cluj, din etapa 26 a Superligii. Mai exact, fundașul brazilian Giovanni Piccolomo, plecat cu scandal din Bănie după numai 5 luni de la semnarea contractului, a reclamat clubul familiei Mititelu la FIFA pentru neplata salariilor. În ciuda negării vehemente a conducerii oltene, FIFA i-a dat câștig de cauză jucătorului care s-a întors între timp în țara natală, la Avai.

Astfel, clubul patronat de familia Mititelu are de achitat 16.000 de euro lui Giovanni Piccolomo. Se pare că ar exista și o dobândă de 5% pe an (800 de euro). A început să „curgă“ de la 1 iulie 2023, notează Fanatik. Adrian Mititelu este obligat să achite cei 16.000 de euro în termen de 45 de zile de la notificare. În caz contrar, FCU ar putea primi interdicție la transferuri.

Giovanni Piccolomo a fost luat de FCU Craiova pe 6 februarie 2023, după ce a fost pus pe liber de cei de la Cruzeiro. Fotbalistul cariocas a evoluat în doar 10 meciuri pentru echipa familiei Mititelu, majoritatea din postură de rezervă.

Citește și: Universitatea Craiova testează un francez! „Satelitul“ a făcut scor cu Turceni în amical

Exit mobile version