Acasă Sport Fotbal A picat amicalul Metropolitan Işalniţa – ACSO Filiaşi

A picat amicalul Metropolitan Işalniţa – ACSO Filiaşi

Conducătorii clubului ACSO Filiaşi au anunţat că amicalul cu Metropolitan Işalniţa, al patrulea din cadrul pregătirii din această iarnă, a picat.

„Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, partida amicală dintre Metropolitan Işalniţa şi ACSO Filiaşi a fost anulată. Testul trebuia să se desfăşoare miercuri, 14 februarie, de la ora 15.30, la Işalniţa. Oficialii clubului gazdă au decis să protejeze suprafaţa de joc. În locul acestui meci-şcoală, ACSO Filiaşi va efectua un antrenament de la ora 13.00, pe stadionul ‘Aripile’. Următorul amical pe care-l va susţine echipa noastră va avea loc vineri, 16 februarie, de la ora 11.00, pe terenul divizionarei secunde CSM Slatina“, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a clubului din Liga 3.

Până acum, ACSO Filiaşi a înregistrat două victorii, 5-2 cu FCU II Craiova şi 6-0 cu SCM Rm. Vâlcea, şi o înfrângere, 2-3 cu CS Mioveni. În afara testului cu CSM Slatina, echipa antrenată de Victor Naicu, Cosmin Fruntelată şi Costel Vodiţă va mai susţine jocuri de verificiare în compania următoarelor echipe: Oltul Curtişoara (21 februarie, în deplasare), Sporting Roşiori (24 februarie, Aripile) şi CSO Turceni (2 martie, deplasare).

Citeşte şi: Radu Petrescu, delegat la meciul Feyenoord – AS Roma, din Europa League

Exit mobile version