Acasă Sport Fotbal Ovidiu Burcă, impresionat de Mitriță: „Poate decide meciul de unul singur“

Ovidiu Burcă, impresionat de Mitriță: „Poate decide meciul de unul singur“

Antrenorul formației Dinamo București, Ovidiu Burcă, nu a fost deloc în largul său după înfrângerea cu Universitatea Craiova, scor 0-2. Acesta a vorbit atât despre penaltiul ratat de Ahmed Bani, cât și despre forța grupului său. Cât despre Știința, Burcă a vorbit laudativ, în special despre Alex Mitriță.

„Atunci când pierzi, sentimentul nu e plăcut. Dar n-am făcut un meci rău. A fost și un moment psihologic la ratarea acelui penalti. Poate că altfel ar fi fost soarta meciului dacă l-am fi transformat. E alt ritm de joc, altă forță (la Universitatea – n.r.). Mitriță e un jucător care poate decide meciul de unul singur. Dar trebuie să rămânem calmi și să vedem ce e de făcut. Sunt mulți jucători noi, cu decalaj de pregătire. La noi e problema cu timpul. Cred că eșecul ăsta ne arată niște lipsuri pe care le avem și trebuie să le remediem destul de rapid.

Bani e unul dintre jucătorii care au marcat când au bătut penalti. În mod normal, nu-mi place să desemnez un singur executant. În general, cel care își asumă pe moment, dintre cei 3 aleși de noi, bate. Au ratat fotbaliști mai mari decât el.

Avem și un program destul de greu, nu e cea mai fericită variantă pentru mine ca antrenor. Am încercat să înțeleg pe toată lumea și încerc să ofer soluții situației actuale“, a spus Burcă, la Digi Sport.

Neluț Roșu nu a fost impresionat de Craiova

Din rândul jucătorilor lui Dinamo, Neluț Roșu s-a declarat mulțumit de prestația echipei, însă nu și de rezultatul final.

„Nu cred că putem să spunem că nu a mers ceva, cred că am arătat bine, dar din păcate nu am reușit să marcăm. Am avut ocazia să marcăm, poate trebuia să îl ajutăm și mai mult pe Ahmed după. Suntem alături de el, chiar nu e vreo problemă că a ratat.

Cred că am prestat jocul pe care l-am arătat și în Liga 2, un joc solid, de combinație. Cred că am arătat bine. Nu se aștepta lumea la asta. Noi intrăm să dăm totul pe teren, chiar și următorul meci. Ați văzut dumneavoastră vreo diferență între o candidată la titlu și Dinamo, care e nou-promovată?“, a comentat Neluț Roșu. 

Citește și: Dinamo – Universitatea Craiova 0-2 | Victorie importantă, joc modest

Exit mobile version