Acasă Sport Fotbal Alex Mitriță, „cheia“ victoriei cu Dinamo: „Meci greu!“

Alex Mitriță, „cheia“ victoriei cu Dinamo: „Meci greu!“

Foto: ucv1948.ro
Foto: ucv1948.ro

Revenit la Universitaea Craiova, Alex Mitriță și-a făcut simțită prezența încă din primul meci oficial, în victoria cu Dinamo, 2-0 la București. „Piticul Atomic“ a scos penaltiul din care a marcat Ivan și a dat assist-ul pentru reușita lui Markovic, pe lângă alte atacuri importante pe care le-a generat.

Am început puțin temători. Am avut o discuție la vestiar, la pauză, și s-a văzut o schimbare. Ne bucurăm că am câștigat. Sperăm să intrăm bine, să jucăm în continuare ca în repriza a doua. Meci greu, Dinamo e o echipă foarte bună și e important că am scos cele trei puncte.

E start de sezon, venim după un cantonament foarte greu. Important e că ne-am îndreptat în a doua repriză. Pentru asta muncim zilnic. Ne dorim trofeul, dar luăm fiecare meci în parte și vrem să adunăm cât mai multe puncte.

Avem timp să ne cunoaștem mai bine în teren. Mi-au lipsit meciurile astea. Fotbalul e frumos cu suporterii în tribune. Sunt bucuros că m-am întors. Promisiunea mea e că vom da totul pe teren. Nu vreau să mă gândesc departe“, a declarat Alex Mitriță, la Digi Sport.

Citește și: Dinamo – „U“ Craiova 0-2 | Eugen Neagoe: „Echipa mai valoroasă a câștigat!“

Exit mobile version