Acasă Sport Fotbal „U“ Craiova – Rapid | Alb-albaștrii pregătesc revanșa

„U“ Craiova – Rapid | Alb-albaștrii pregătesc revanșa

Craiovenii au pierdut nemeritat ultima partidă cu Rapid disputată în Bănie (Foto: Alex Vîrtosu)
Craiovenii au pierdut nemeritat ultima partidă cu Rapid disputată în Bănie (Foto: Alex Vîrtosu)

Universitatea Craiova o va întâlni duminică, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe FC Rapid, într-o partidă contând pentru etapa a 4-a din play-off-ul Superligii.

Confruntarea din Bănie îl va avea arbitru central pe Radu Petrescu (București). Acesta va fi ajutat de asistenții Radu Ghinguleac (București) și Mihai Marica (Bistrița), rezervă fiind Valentin Porumbel (Oltenița).

VAR-ul va fi asigurat de Ovidiu Hațegan (Arad) și Florian Vișan (Galați).

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid!

Observator din partea CCA va fi Adrian Comănescu (Vâlcea). Supervizor LPF va fi Romolus Gabor (Hunedoara).

În precedenta partidă din Bănie, Rapid a câștigat la limită, scor 1-0, la singurul șut pe poartă, disputa fiind controlată de Universitatea Craiova. În retur, în Giulești, scorul a fost egal, 2-2.

Eugen Neagoe: „Avem suporteri mai mulți decât Rapid“

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Eugen Neagoe, i-a periat puțin pe oaspeți, dar cu siguranță i-a și iritat când a vorbit despre suporteri.

„Este un derbi dacă ne gândim și la istorie. Sunt două echipe cu suporteri, două echipe foarte frumoase ale campionatului nostru. Eu sunt convins că avem suporteri mai mulți decât Rapid, dar și aceasta este o formație frumoasă, care în momentul când joacă acasă este susținută de tot stadionul. Același lucru se întâmplă și cu noi. Totdeauna la Craiova suporterii au fost foarte importanți. Și nu doar la Craiova, ci și în jocurile din deplasare.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Rapidul este o echipă solidă, cu jucători valoroși, cu experiență foarte mare, care au jucat și la națională. Este o formație organizată, care se închide destul de bine, dar care nu a făcut un joc ofensiv formidabil, să ducă un pressing susținut sau să iese foarte mult peste adversar. Rapidul este o echipă care tactic a evoluat foarte bine și, probabil, asta le-a cerut și Adi Mutu“, a spus „Geană“.

„Ne dorim să câștigăm“

Eugen Neagoe consideră că echipa sa s-a antrenat bine în această săptămână și crede că jocul alb-albaștrilor va arăta foarte bine comparativ cu evoluția de la Farul.

„Contează foarte mult acest joc, pentru că nu este nimic pierdut. Și cei de la Rapid, dar și noi credem în valoarea echipei și ne dorim să urcăm în clasament. Rămâne de văzut care va fi mai inspirat. Eu mi-aș dori ca jucătorii noștri să fie mai inspirați decât au fost la ultimul joc, pentru că acolo nu ne-am atins obiectivul. Trebuie să fim mai concentrați, să avem o atitudine și mai bună, pentru că este un joc foarte important pentru noi și ne dorim să câștigăm“, a spus „Geană“.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

„Băieții au fost dezamăgiți după acel rezultat de la Constanța, dar au trecut peste și s-au pregătit bine. Sunt sunt convins că duminică vom arăta mult mai bine. A revenit și Vlad Screciu în lot. Din păcate nu ne putem baza nici la acest joc pe Bancu, Vătăjelu și Ișfan.

Vreau să fac și un apel către suporterii noștri. Mi-aș dori ca duminică, chiar dacă este ziua de Paște, să umplem stadionul, să fie alături de echipă. Să fie convinși că vom face tot ce depinde de noi ca să-i mulțumim. Le urăm un Paște fericit tuturor!“, a încheiat Eugen Neagoe.

Alex Mateiu: „Va fi un meci frumos“

Din rândul jucătorilor, mijlocașul Alex Mateiu este convins că meciul „U“ Craiova – Rapid va fi spectaculos, dar speră într-o victorie a Științei.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

„Este un derbi și va fi un meci frumos și greu în același timp. Sperăm să fim noi într-o formă mult mai bună și să câștigăm. Pe tot parcursul campionatului ei au jucat foarte bine, de asta sunt și în play-off. Pentru noi a fost o săptămână bună, ne-am pregătit bine. Mister ne-a dat încredere, ne-a explicat că trebuie să trecem peste eșecul cu Farul și că trebuie să câștigăm partida cu Rapid. Ținând cont că este Paștele, sper să vină cât mai multă lume la stadion și să ne susțină până în ultimul minut“, a spus Mateiu.

Adrian Mutu: „Ne aşteaptă un meci de foc“

De partea cealaltă, antrenorul Rapid, Adrian Mutu, a declarat că se aşteaptă la un meci de foc la Craiova, dar că vrea victoria.

„Ne aşteaptă un meci important la Craiova,  pentru că venim după o înfrângere, după un meci în care am jucat slab. Vrem să ne luăm o revanşă, chiar dacă ne aşteaptă un derbi. Ne aşteaptă un meci de foc, suntem conştienţi. Şi stadionul o să fie plin, chiar dacă e Paştele. Noi ne ducem acolo să câştigăm. Va fi care pe care. După partida de la Sepsi toţi am fost afectaţi, nu numai Moldovan. Sper să fie mai bine, până la urmă e normal să fie trist şi să se gândească la ce s-a întâmplat. Nu-i convine nimănui să piardă la modul ăsta. Acel meci a lăsat un gust amar tuturor, dar suntem bărbaţi. Recunoaştem că atunci nu a fost seara noastră şi nu vrem să luăm din meritele celor de la Sepsi”, a spus Mutu.

Superliga, play-off, etapa 4:

Sâmbătă, 15 aprilie: CFR Cluj – Sepsi 2-1.
Duminică, 16 aprilie – ora 21.00: „U“ Craiova – Rapid.
Luni, 17 aprilie – ora 20.30: FCSB – Farul.

Clasament: 1. Farul 39 puncte (golavera 6-4), 2. CFR Cluj 38 (6-5), 3. FCSB 34 (4-3), 4. „U“ Craiova 29 (4-5), 5. Rapid 28 (3-5), 6. Sepsi 24 (5-6).

Superliga, play-out, etapa 4:

Vineri, 14 aprilie: FCU – Voluntari 3-3, UTA – Botoșani 0-2.
Sâmbătă, 15 aprilie: Mioveni – Hermannstadt 0-2.
Duminică, 16 aprilie – ora 18.15: Petrolul – U Cluj.
Luni, 17 aprilie – ora 17.30: FC Argeş – Chindia.

Clasament: 7. FCU 27 (9-5), 8. Petrolul 27 (4-0), 9. Botoşani 26 (5-1), 10. Hermannstadt 24 (6-3), 11. Voluntari 23 (7-5), 12. U Cluj 20 (3-5), 13. Chindia 19 (2-3), 14. UTA 18 (3-4), 15. Argeş 14 (0-5), 15. Mioveni 11 (0-8).

Citește și: Liga 4 Dolj / Rezultatele meciurilor din etapa 22

Exit mobile version