Acasă Sport Fotbal FCU – Voluntari 2-1 | Nicolo Napoli: „A fost un meci bun“

FCU – Voluntari 2-1 | Nicolo Napoli: „A fost un meci bun“

FCU Craiova și-a adjudecat victoria cu FC Voluntari, dar nu fără emoții. La finalul întâlnirii de luni seară, din Bănie, antrenorul care a repus echipa lui Mititelu pe picioare, Nicolo Napoli, a început să se gândească tot mai serios la play-off. Oltenii sunt neînvinși în 2023, ocupă locul 7 și se află la 5 puncte în spatele lui Sepsi (locul 6), cu patru runde înainte de finalul campionatului regular.

A fost un meci bun. Important este că băieții au jucat bine. Prima repriză nu a fost bună pentru noi, însă după ce s-a întâmplat în partea a doua meritam să câștigăm. Acesta este fotbalul. Cine nu dă gol, nu câștigă. Voluntari este o echipă bună, cu un antrenor bun și niște fotbaliști buni. Am fost norocoși noi pentru că am insistat în repriza a doua.

Avem un lot bun și avem nevoie de asta pentru a face puncte si pentru a urca în clasament. Important este că baieții gândesc pozitiv. Mai avem 4 meciuri și vrem să adunăm toate punctele posibile. Toate meciurile sunt echilibrate, iar noi vrem să scoatem rezultate bune și vom vedea după aceea“, a spus Nicolo Napoli, la Digi Sport.

Liviu Ciobotariu: „E cel mai greu moment din cariera mea de antrenor!“

De partea cealaltă, Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor de la FC Voluntari, a recunoscut că situația echipei sale începe să devină disperată.

„În prima repriză am arătat bine. Știam că întâlnim o echipă cu mobilitate bună, cu jucători de calitate. Ne-am pregătit să nu le dăm spații, să stăm jos. Puteam să închidem jocul, să facem 2-0 la pauză. Dacă aveam un avantaj de două goluri sigur lucrurile stăteau altfel. Din păcate, nu ne-a ieșit nici azi. Noi ne-am băgat adversarul în joc prin greșelile pe care le-am făcut.

Înțeleg că jucătorii sunt apăsați de situație, stresați între ghilimele, dar va fi foarte greu să acumulăm puncte dacă vom continua să facem greșeli. Eu îi înțeleg, nu e o situație ușoară. Pentru mine e cel mai greu moment din cariera mea de antrenor. N-am avut niciodată 5 înfrângeri consecutive. E păcat, pentru că n-am arătat rău, puteam face 2-0 și chiar să egalăm, am avut câteva acțiuni bune, dar iată că plecăm cu capul plecat, suparăți și dezamăgiți“, a spus Ciobotariu.

Citește și: FCU Craiova – FC Voluntari 2-1 | Puncte ochite, puncte obținute

Exit mobile version