Acasă Sport Fotbal „U“ Craiova a început să „miște“ pe piața transferurilor. Mihai Rotaru l-a...

„U“ Craiova a început să „miște“ pe piața transferurilor. Mihai Rotaru l-a „rezolvat“ pe Ișfan!

Foto: prosport.ro
Foto: prosport.ro

Universitatea Craiova a avut mari probleme în plan ofensiv în acest sezon și conducerea a acționat în această iarnă. Astfel, conducătorii olteni s-au înțeles cu FC Argeș pentru transferul lui Alexandru Ișfan. Mijlocașul ofensiv de 22 de ani, originar din Mioveni, este evaluat de Transfermarkt la 800.000 de euro, însă Știința l-ar transfera pentru 650.000, dar cu mențiunea că gruparea din Trivale și-ar păstra 25% din drepturile federative.

„Pot confirma informația. Este adevărat, ne-am înțeles cu FC Argeș și sper ca tranzacția să se finalizeze astăzi. Pe Ișfan ni l-am dorit foarte mult și în vară, ne bucurăm că am reușit să-l aducem în Bănie“, a declarat Mihai Rotaru, pentru Fanatik.

Alexandru Ișfan a făcut junioratul la Școala Dani Coman și a mai evoluat pentru CS Mioveni și Unirea Bascov.

Reunirea Universității Craiova va avea loc în această seară, mâine urmând ca echipa să decoleze spre Antalya, pentru un cantonament până pe 15 ianuarie.

Reamintim că astăzi, la ora 14.00, va avea loc și prezentarea noului antrenor, Eugen Neagoe.

În stagiul din Turcia, Știința va avea cartierul general la „Kaya Palazzo Resort“ și va susține trei partide de verificare.
Iată programul amicalelor:
10 ianuarie:
 Universitatea Craiova – Kecskeméti TE (Ungaria);
15 ianuarie: Universitatea Craiova – Śląsk Wrocław (Polonia);
15 ianuarie: Universitatea Craiova – Partizan Belgrad (Serbia).

Universitatea Craiova revine în Superligă sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 20.00, când va evolua în Moldova împotriva echipei FC Botoșani.

Gruparea alb-albastră a încheiat anul 2022 pe locul 5, cu 38 de puncte, la fel ca Rapid și FCSB. Primele două poziții sunt ocupate de Farul Constanța, cu 45, respectiv CFR Cluj, cu 44.

Citește și: Premiership | Rangers și Celtic au remizat în derbiul etapei a 20-a

Exit mobile version