Acasă Sport Fotbal Liga Elitelor U16 / Universitatea Craiova luptă cu Farul pentru supremaţie

Liga Elitelor U16 / Universitatea Craiova luptă cu Farul pentru supremaţie

Universitatea Craiova U16 a plecat astăzi, spre Buzău, unde va lupta sâmbătă, 21 mai, de la ora 12.00, pe stadionul „Concas“, cu Farul Constanţa U16 în finala Ligii Elitelor U16. Optimismul este mare în tabăra olteană înaintea bătăliei pentru supremaţia acestei categorii. Antrenorul Bogdan Budescu este convins că fiecare jucător al său va da totul pentru trofeul pus în joc.

„Mergem să câştigăm! Brandul pe care noi îl reprezentăm ne obligă la asta. Ne gândim că aceşti copii au muncit extraordinar de mult şi merită asta. Şi dacă pierdem, trebuie să o facem cu capul sus, să ne respectăm principiile. Cu siguranţă vrem să mergem şi să câştigăm Liga Elitelor U16. Pentru mine, acest trofeu ar însemna o răsplată după 16 ani de muncă asiduă ca antrenor. Pentru copii ar însemna un pas înainte spre marea performanţă. Vă garantez că şi în anii care vor urma ne vom lupta cu marile academii de fotbal din România şi cu siguranţă vom fi acolo, în faţă, pentru că asta este menirea noastră, a oltenilor, să fim cei mai buni“, a declarat antrenorul Bogdan Budescu, într-un interviu acordat site-ului oficial al Ştiinţei.

VEZI VIDEO!

„Adversarul mi se pare ca oricare altul. Să ştiţi că fotbalul juvenil din România a crescut enorm! Apare atât de multă informaţie… şi antrenorii, managerii, conducătorii sunt din ce în ce mai bine pregătiţi. Vorbind despre Liga Elitelor, vă spun că a fost un nivel foarte ridicat al competiţiei, la organizare, implicare, selecţie, tot. Trebuie să fim alături de aceşti copii, pentru că ei sunt pionii principali“, a completat tehnicianul Universităţii Craiova U16.

„A fost un sezon aşa cum ne-am aşteptat, o competiţie puternică. Am avut prilejul să antrenez nişte copii minunaţi, care au respectat în totalitate principiile academiei noastre şi din punctul meu de vedere este normal să mergem până la cel mai înalt nivel. Reprezentăm un club imens, Universitatea Craiova, şi încercăm să avem aceste rezultate bune. Cel mai important pentru noi este să producem jucători pentru echipa mare“, a comentat Bogdan Budescu.

Finala Ligii Elitelor U16, ce va opune echipele Universitatea Craiova şi Farul Constanţa, va fi arbitrată de Andrei Moroiță (Ploieşti). Acesta va fi ajutat de asistenţii Doru Nicolae Petre (Bucov), respectiv Bianca Florea (Ploieşti). Al patrulea oficial va fi Mihai Amorăriței (Câmpina).

Exit mobile version