Acasă Sport Fotbal CSS Craiova a „executat-o“ pe Rapid de la 11 metri şi a...

CSS Craiova a „executat-o“ pe Rapid de la 11 metri şi a câştigat campionatul la Under 17

Per-for-man-ţă! CSS Craiova şi-a adjudecat titlul la categoria Under 17! Gruparea din Bănie, antrenată de Alin Staicu, s-a impus, la penaltiuri, în finala Campionatului Naţional de Juniori U17, susţinută astăzi, pe stadionul „1 Mai“ din Vâlcea, în formaţiei FC Rapid 1923.

CSS Craiova a condus cu 2-0, graţie reuşitelor semnate de Robert Oprea (’28, ’61). Pentru ca suspansul să atingă cote maxime, formaţia olteană a fost egalată spre final, giuleştenii marcând în minutele 75 şi minutul 90+3!

La lovituri de departajare, craiovenii s-au impus cu 5-4 și și-au adjudecat astfel trofeul la categoria U17! De la punctul cu var au înscris Alin Raicu, Robert Oprea, Florin Gaşpar, Marian Cristea şi Rareş Popa. Diferenţa a făcut-o portarul Andrei Păuna, care a apărat ultimul penalti executat de rapidişti.

CSS Craiova: Andrei Păuna – Florin Gaşpar, Rareş Popa, Liviu Iacob, Adrian Stăncălie, Alin Raicu, Mihai Nebancea, Sorin Popa, Eduard Vlad, Patrik Rădulescu, Robert Oprea. Au mai intrat: Florin Doroftei, Gabriel Ciobanu, Marian Cristea.

„A fost minunat, palpitant! Am condus cu 2-0, ne-au egalat la ultima fază a jocului, iar la penaltiuri am fost mai tari din punct de vedere psihic. Am transformat tot, iar Andrei Păuna a apărat ultimul lor şut. Suntem campioni şi suntem fericiţi. Urmează o petrecere şi o să ne apucăm de treabă. Am ieşit campioni, dar trebuie să rămânem campioni! O să muncim mult şi o să facem pasul către echipele de seniori. Ăsta este obiectivul principal, să scoatem fotbalişti“, a declarat Alin Staicu, pentru GdS Sport.

Citeşte şi: Eintracht Frankfurt şi Glasgow Rangers luptă pentru trofeul Europa League

Exit mobile version