Acasă Sport Fotbal FCU – Mioveni 0-0 / Sorin Bușu: „Am încercat până la capăt...

FCU – Mioveni 0-0 / Sorin Bușu: „Am încercat până la capăt să găsim o breșă“

Fundașul formației FCU Craiova, Sorin Bușu, s-a împăcat greu cu remiza înregistrată cu CS Mioveni, rezultat în urma căruia echipa sa a încheiat anul 2021 pe locul 14 în Liga 1.

„A fost un meci greu și ne așteptam să fie așa. Eu cred că am avut inițiativa, am încercat să găsim breșe în apărarea Mioveniului. Știam că este o echipă foarte bine așezată în defensivă și am încercat până la capăt să găsim o breșă și să marcăm un gol, însă, din păcate, nu am reușit“, a spus Bușu.

Pus să comenteze mesajul suporterilor, Sorin Bușu a spus: „Nu știu ce banner au pus suporterii. Chiar nu am fost atent la asta. Am fost foarte concentrat la meci. Să plecăm? Ok! Este părerea lor. Ca să-i avem din nou lângă noi trebuie să avem rezultate. Nici noi nu suntem mulțumiți cu rezultatele care au fost în această primă parte a campionatului. Sper ca pe viitor să avem rezultate mai bune și suporterii să vină alături de noi“.

„Puteam fi mult mai sus“

Întrebat dacă are încredere că vor rezolva problemele în 2022 și vor urca în clasament, Sorin Bușu s-a arătat foarte optimist.

„Eu cred că valoarea lotului nu este de locul pe care suntem acum. Puteam fi mult mai sus! Deocamdată suntem aici și asta înseamnă că trebuie să muncim mai mult și să arătăm pe teren că merităm să fim mai sus. Dan Vasilică a fost tot timpul lângă noi, avem o relație foarte bună cu el. Eu cred că a pregătit ambele meciuri (cu Chindia și Mioveni – n.r.) foarte bine și cu puțin noroc puteam să câștigăm și astăzi și astfel să aibă două victorii în două meciuri“, a spus Bușu.

„Sărbătorile nu vor fi liniștite, pentru că nu suntem mulțumiți cu locul pe care suntem acum. Trebuie să ne relaxăm acum, să stăm cu familiile de sărbători și să ne gândim ce putem face să avem rezultate mai bune anul viitor“, a completat Sorin Bușu.

Citește și: FCU – Mioveni 0-0 / Multă risipă, fără reuşită

Exit mobile version