Acasă Sport Fotbal Sorin Cârțu, ironic după explicaţiile lui Croitoru: „Am și lăcrimat foarte mult“

Sorin Cârțu, ironic după explicaţiile lui Croitoru: „Am și lăcrimat foarte mult“

Foto: Alex Vîrtosu
Foto: Alex Vîrtosu

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a comentat ironic explicaţiile lui Marius Croitoru, antrenorul formaţiei FC Botoşani, cu privire la tensiunile de ieri seară.

„Am și lăcrimat foarte mult pe discursul ăsta al lui Croitoru. Am și nod în gât, prin ce stări sufletești trece el. M-a mișcat așa discursul lui. Voiam să vă spun că strategia pe care au avut-o aseară a fost una singură, de a irita tot de ce în teren și ce e în tribună. Atitudinea lui Cristescu a venit în urma degetului mijlociu pe care l-a arătat către tribuna oficială domnul Croitoru. Se scărpina la ureche, într-o laterală așa, și cu degetul mijlociu în sus. Sunt om bătrân, am părul alb în cap… V-am spus exact ce s-a întâmplat“, a declarat Sorin Cârțu, la Digi.

Acesta le-a reproșat celor de la FC Botoșani și presiunea pe care ar fi pus-o asupra brigăzii de arbitri, considerată ”vinovată” pentru validarea reușitei de 1-0, semnată de Mahmoud Al Mawas.

„Eu n-am mai văzut până acum un antrenor să ia în minutul cinci sau șase cartonaș galben. Asta a fost strategia lor, să vină să irite, au sărit și pe arbitru și le-a ieșit. Au dat un gol din ofsaid, a fost și un penalti neacordat“, a susținut Sorin Cârțu.

Citeşte şi: „U“ Craiova – Botoșani 2-3 / Marinos Ouzounidis: „Avem mari probleme!“

Exit mobile version