Acasă Sport Fotbal Marius Croitoru se victimizează după incidentul din Bănie

Marius Croitoru se victimizează după incidentul din Bănie

Foto: Alex Vîrtosu
Foto: Alex Vîrtosu

Marius Croitoru, antrenorul formaţiei FC Botoşani, a negat că ar fi arătat degetul mijlociu spre conducătorii Universităţii Craiova în timpul partidei de ieri seară, în urma căruia Silvian Cristescu a sărit la bătaie.

„Sunt tensiuni ale meciului, îl înțeleg pe dânsul (pe Cristescu – n.r.), dar eu n-am arătat niciun gest. Nu vreau să comentez mai multe despre persoane pe care le respect“, a spus tehnicianul moldovenilor.

„Toată lumea ne face în toate felurile“

Marius Croitoru a punctat că acuzaţiile făcute la adresa echipei FC Botoşani, cum că nu şi-ar fi apărat corect şansele cu FCSB, sunt nefondate.

„Spune-mi tu mie ce să le spun la băieți? An de an, de când jucăm cu această echipă, toată lumea ne face în toate felurile. Şi când ajungem în oraș ne spun că ați stat, ați făcut, v-au tras, v-au dres. Nu cred că au fost inventate jignirile pe care le poți auzi după un astfel de meci! Începând de la mamă, copii, soție, până la cei care nu mai sunt pe lângă noi. E prea mult! Nu din oraș, pentru că la noi lumea ne apreciază. Însă oriunde mergem să jucăm“, a declarat Croitoru, la Digi.

„Și alte echipe au cumpărat de la Botoșani. Craiova, CFR… Cum poți să cumperi jucători care au jucat împotriva FCSB-ului și s-au dat la o parte? Toată lumea asta spune, de asta și nervozitatea, tensiunea, presiunea. Cât a fost scorul în primele 25 de minute cu CFR? 2-0! De ce n-a mai zis nimeni că ne-am dat la o parte? Cu FCSB, același lucru, 2-0, am dat un gol, puteam să primim un penalti și egalam. Nu s-a mai spus lucrul ăsta. S-a spus că Botoșaniul s-a dat la o parte. Cum să vină cineva să le spună jucătorilor să se dea la o parte? Păi ajungi la pușcărie“, a mai spus Marius Croitoru.

Citeşte şi: Silvian Cristescu: „Sunt convins că au fost jocuri de culise!“

Exit mobile version