Acasă Sport Fotbal Universitatea Craiova a câştigat eCupa României. Bravo, Mihai Roman!

Universitatea Craiova a câştigat eCupa României. Bravo, Mihai Roman!

Universitatea Craiova a câştigat finala competiţiei eCupa României la fotbal virtual FIFA20, informează FRF. Știința a învins-o în finala disputată în această seară pe Gaz Metan Mediaş.

Atacantul Mihai Roman a reprezentat gruparea din Bănie şi s-a impus în ambele confruntări cu Stephan Drăghici, un fost component al Universităţii, cu 3-2 şi 4-3.

Gaz Metan Mediaş a câştigat, marţi, în faţa echipei FC Hermannstadt, în semifinale, după ce Stephan Drăghici l-a învins pe Raul Opruţ cu 2-0 a cedat cu 3-4 în faţa lui Andrei Cordea, iar în meciul decisiv a dispus de acelaşi Andrei Cordea cu 1-0 („gol de aur“).

În prima semifinală, disputată luni, Universitatea Craiova a învins-o pe CFR Cluj. Atacantul Mihai Roman l-a învins pe fundaşul francez Mike Cestor în ambele confruntări, cu 3-0 şi 4-3.

Partidele s-au disputat în sistem cel mai bun din două meciuri (cu regula „golului de aur“ în meciul al treilea, în caz de egalitate), pe platforma PS4, iar toate echipele au avut aceeaşi valoare a jucătorilor în joc, rating mediu de 85.

Citește și: Claudiu Keşeru și Cosmin Moți şi-au prelungit contractele cu Ludogoreţ Razgrad

Exit mobile version