Acasă Sport Fotbal „U“ Craiova – Mediaș 2-1 / Ionuț Stelescu acuză: „Viciere de rezultat!“

„U“ Craiova – Mediaș 2-1 / Ionuț Stelescu acuză: „Viciere de rezultat!“

Antrenorul secund al formației Gaz Metan Mediaș, Ionuț Stelescu, s-a arătat revoltat de arbitraj la conferința de presă de la sfârșitul meciului din Bănie, pierdut cu 2-1 în fața Universității Craiova.

Reprezentantul grupării ardelene a subliniat că Horațiu Fesnic a viciat rezultatul. El a invocat un fault al lui Vlădoiu asupra lui Buș în faza premergătoare penaltiului obținut de Ivan, din care a înscris Cicâldău.

O a doua fază reclamată de ajutorul lui Edi Iordănescu (suspendat) s-a consumat spre final, când Dielna l-ar fi împins pe Velisar în careu.

Ionuț Stelescu nu a ezitat să-l atace și pe Corneliu Papură.

„Noi nu am spus niciodată nimic, nu ne-am luat niciodată de adversari, cum s-au luat ei de noi data trecută la meciul direct (…) Nu avem treabă cu adversarii, chiar dacă ni se aduc acuze că suntem prost crescuţi sau clovni. N-am jignit pe nimeni şi nu o facem. Cred că ar trebui să ne vedem fiecare de treaba noastră şi de echipa noastră, exact cum spunea colegu’ nostru (Papură – n.r.). Până la urmă suntem antrenori şi am muncit şi noi şi nu cred că e normal să ne atace cineva injust“, a spus Ionuţ Stelescu“.

Din rândul jucătorilor de la Gaz Metan Mediaș, atacantul Sergiu Buș a spus că alb-albaștrii au profitat de singurele greșeli comise de ardeleni. A mai spus că apreciază Universitatea Craiova, dar că o vede pe CFR Cluj drept principala favorită la titlu.

Citește și:

Exit mobile version