Acasă Sport Fotbal Universitatea Craiova unește și destine. Moment inedit la duelul cu Mediaș

Universitatea Craiova unește și destine. Moment inedit la duelul cu Mediaș

Foto: Tibi Cocora

Universitatea Craiova a pășit cu dreptul în play-off-ul Ligii întâi, după succesul din această seară, cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-1. La partida de pe „Ion Oblemenco” au asistat peste 13.500 de suporteri, care au avut ocazia de a se bucura de victorie, dar și de un eveniment deosebit, care a avut loc pe marea arenă din Bănie, la pauza partidei.

Prima zi de primăvară a venit cum nu se putea mai bine pentru Universitatea Craiova, dar și pentru Andrei Firulescu și Georgiana Săpăceanu, doi tineri îndrăgostiți, suporteri ai formației lui Papură. Cei doi și-au unit astăzi destinele, sub o „mare de alb-albastru”.

La pauza partidei cu Gaz Metan, în timpul concursului „Păianjenul”, la care Georgiana a participat, Andrei a făcut pasul cel mare. Acesta s-a prezentat în mijlocul stadionului cu un carton mare pe care era scris „Georgiana, vrei să fii soția mea?” și a așteptat ca viitoarea lui parterneră de viață să termine concursul.

Aceasta a fost vizibil emoționată și surprinsă de momentul pe care Andrei l-a pregătit și cu siguranță nu va uita niciodată ziua de 1 martie 2020. Georgiana nu a ezitat nicio clipă, a zis „Da” din toate puterile la microfonul stadionului, iar cei doi au fost felicitați cu o mulțime de aplauze și urale de suporterii prezenți pe „Ion Oblemenco”.

Totodată, și Peluza Nord a ținut să-i felicite pe cei doi îndrăgostiți. Aceștia le-au cântat și le-au urat în stilul lor „casă de piatră” și la cat mai multe prezențe împreună la meciurile alb-albaștrilor.

Citește și: „U“ Craiova – Gaz Metan Mediaş, scor 2-1. „Leii“ au arătat, din nou, un fotbal bun

Exit mobile version