Acasă Sport Fotbal Alex Stoica, la „Repriza de Sud“: „Cred că anul acesta va fi...

Alex Stoica, la „Repriza de Sud“: „Cred că anul acesta va fi al nostru!“

Alex Stoica, antrenorul echipelor CSJ Ştiinţa U Craiova U19 şi Universitatea Craiova U16, a fost prezent astăzi în studioul Radio Sud (97.4 FM). Acesta a participat la emisiunea „Repriza de Sud“ şi a analizat evoluţia Ştiinţei de duminică seară, din meciul cu Gaz Metan Mediaş.

„Băieţii au obţinut un rezultat foarte bun. Era foarte important să debutăm cu o victorie în play-off, iar cu acest rezultat ne depunem clar candidatura la titlu. În acesta an am obţinut 12 puncte din 15 posibile şi dacă ne menţinem pe această linie cu siguranţă avem şanse mari să fim primii. Cred că anul acesta va fi al nostru. Avem cea mai bună echipă de până acum“, a declarat Alex Stoica.

Alex Stoica mizează pe victorii în jocurile cu Iaşi şi FCSB

Tânărul tehnician, declarat în decembrie antrenorul anului 2019 în Dolj, a prefaţat şi partidele cu Poli Iaşi şi FCSB. Duelul cu moldovenii va avea loc miercuri, de la ora 20.30, în Copou, împotriva lui Poli Iaşi, în sferturile Cupei României. Apoi gruparea din Bănie revine în Liga 1 cu un derbi împotriva lui FCSB. Confruntarea cu „oastea“ lui Gigi Becali este programată duminică, de la ora 20.30, pe Arena Naţională.

„S-a văzut diferenţa de valoare dintre noi şi Iaşi în campionat, chiar dacă ei s-au apropiat atunci la 3-2. S-a văzut că stăm mai bine şi fizic, dar şi mental, însă trebuie să rămânem concentraţi, nu ca data trecută. Cred că va fi un meci mult mai greu acum, în Cupă, pentru că sunt răniţi în orgoliu. Vor vrea să salveze imaginea din campionat cu o calificare în fazele superioare.

Apoi, duminică, FCSB are un lot foarte bun, dar nu vor realiza nimic din cauza lucrurilor care se întâmplă acolo, în sânul echipei. Sper să le dăm un gol până la pauză, pentru că atunci se desfac mai mult şi îi putem surprinde. A venit timpul să câştigăm pe terenul lor şi să-i destabilizăm şi mai mult. Să vedem cum vor fi băieţii noştri la ora jocului, dar eu cred că vom face un meci bun“, a comentat Alex Stoica.

„Repriza de Sud“ se difuzează în fiecare zi de luni şi de joi, de la ora 21.00, pe Radio Sud (97.4 FM).

Citeşte şi:

Exit mobile version