Acasă Sport Fotbal Dortmund, eliminată din nou de Werder Bremen în Cupa Germaniei

Dortmund, eliminată din nou de Werder Bremen în Cupa Germaniei

Marți au avut loc primele partide din faza optimilor Cupei Germaniei. La fel ca la ediția de anul trecut, Werder Bremen a reușit să o elimine din competiție pe Borussia Dortmund. În alt meci al serii, RB Leipzig (fostul lider din Bundesliga) a cedat pe terenul celor de la Eintracht Frankfurt.

În partida de pe Weserstadion, Werder Bremen s-a impus cu 3-2, eliminând-o pe Borussia Dortmund pentru al doilea an consecutiv în optimile Cupei Germaniei. Golurile învingătorilor au fost semnate de Selke 16′, Bittencourt 30′ și Rashica 70′. Pentru oaspeți au punctat Haaland 67′ și Reyna 78′.

Pentru Erling Haaland (19 ani) a fost al optulea gol în ultimile patru meciuri disputate. El a înscris în toate partidele jucate de la transferul său de la FC Salzburg.

La Frankfurt, formația RB Leipzig a cedat pentru a doua oară în ultima lună. De această dată, Eintracht s-a impus cu scorul de 3-1 și s-a calificat în sferturile cupei. Golurile învingătorilor au fost marcate de An. Silva (17-penalti) și Kostic (51, 90+5), în timp ce pentru Leipzig a punctat Dani Olmo, în minutul 69.

Optimi Cupa Germaniei:

Marți, 4 februarie: Eintracht Frankfurt – Leipzig 3-1, Kaiserslautern – Fortuna Dusseldorf 2-5, Werder Bremen – Dortmund 3-2, Schalke – Hertha Berlin 3-2 (după prelungiri);
Miercuri, 5 februarie – ora 19.30: Leverkeusen – Stuttgart, Verl – Union Berlin, ora 21:45: Bayern Munchen – Hoffenheim, Saarbrucken – Karlsruher.

Citește și: Granada, prima semifinalistă în Cupa Spaniei. Victorie la limită cu Valencia

Exit mobile version