Acasă Sport Baschet FIBA/ SCMU Craiova – Chemnitz, ultimul meci european din acest sezon

FIBA/ SCMU Craiova – Chemnitz, ultimul meci european din acest sezon

Echipa masculină de baschet SCMU Craiova se pregăteşte să-şi încheie sezonul european excelent din FIBA Europe Cup în faţa propriilor fani. Miercuri seară, de la ora 19.00, alb-albaştrii vor primi vizita formaţiei germane Chemnitz Niners, în ultimul meci din Top 16.

Chiar dacă partida nu va avea miză, ambele echipe fiind deja eliminate, cu siguranţă oltenii vor încerca să iasă din competiţie cu fruntea sus şi să obţină o victorie de rămas bun. În această grupă, a doua în care participă în acest sezon, SCMU Craiova nu a cunoscut gustul victoriei, adversarele fiind mult mai valoroase şi mai bine cotate decât gruparea din Bănie. Două înfrângeri cu Porto, două cu Cholet şi una cu Chemnitz au înregistrat craiovenii până în momentul actual.

Trebuie menţionat şi faptul că prezenţa în Top 16 se datorează parcursului fantastic din prima grupă FIBA, atunci când trupa lui Stepanovski s-a clasat prima într-o serie cu Crailshiem (Germania), Norrkoping (Suedia) şi CSO Voluntari (România).

Stepanovski: „Nu cred că e un rezultat slab“

Antrenorul Vitaly Stepanovski a menţionat în cadrul unui interviu pentru SCM Craiova că îşi doreşte ca echipa sa să încheie cu o victorie parcursul european din acest sezon, unul care nu este deloc rău.

„În primul rând vreau să menţionez că nu mai avem şanse să avansăm în competiţie indiferent de ultimul nostru rezultat. Chiar şi în aceste condiţii, pot spune că fiecare meci este important, pentru că aşa căpătăm experienţă. Acum vom juca din nou acasă şi vom încerca tot posibilul să câştigăm, să bifăm şi noi o victorie în Top 16.

A fost o experienţă extraordinară pentru toţi, pentru club, să participăm în FIBA şi să ajungem din prima în Top 16. Nu cred că e un rezultat slab pentru o primă participare. Încercăm să fim mai buni pe zi ce trece, ca echipă, să progresăm din toate punctele de vedere, pentru ca în sezonul următor să fim la un nivel excelent“, a spus Vitaly Stepanovksi.

Citeşte şi: Baschet / Debut cu stângul în Top 10 pentru SCMU. Eșec la limită cu Athletic Constanța

Exit mobile version