Acasă Sport Baschet Baschet / Debut cu stângul în Top 10 pentru SCMU. Eșec la...

Baschet / Debut cu stângul în Top 10 pentru SCMU. Eșec la limită cu Athletic Constanța

Baschetbaliștii de la SCMU Craiova își continuă prestațiile modeste de pe teren străin din acest sezon. Formația din Bănie a cedat sâmbătă pe terenul echipei Athletic Constanța, scor 72-70, la capătul unui meci pe muchie de cuțit, decis pe final. Partida a contat pentru Top 10 LNBM.

Cele două echipe și-au împărțit primele sferturi, au jucat de la egal la egal, iar la vestiare s-a intrat cu un avantaj minim de partea gazdelor, scor 38-36. De la cabine a ieșit, se pare, o singură echipă, cea din Constanța, care a făcut și legea în actul al treilea. SCMU Craiova a adus doar 8 puncte în sfertul trei și, din această cauză, misiunea unei reveniri a fost complicată. Watson și compania s-au montat în ultimele 10 minute, au punctat destul de mult, dar insuficient pentru a schimba învingătoarea. S-a încheiat 72-70 pentru Athletic, iar craiovenii ajung la un bilanț de 3-6 după prima etapă din Top 10.

Milvoje Mijovic a terminat meciul cu 15 puncte și 4 recuperări, Topias Palmi a totalizat 12 puncte, iar Demonte Flanningan a pus pe tabela 10 puncte.

Pentru SCMU va urma un duel în propriul fief cu Chemnitz, ultimul din această ediție a FIBA Europe Cup. Disputa are loc miercuri, de la ora 19.00.

Citește și: Volei (m) / Grea victorie! SCMU Craiova se întoarce cu două puncte de la Baia Mare

Exit mobile version