Acasă Sport Baschet Baschet / Câte emoții! SCMU Craiova a câștigat în prelungiri duelul cu...

Baschet / Câte emoții! SCMU Craiova a câștigat în prelungiri duelul cu Tg. Mureș

Înfrângerea cu Porto de miercuri și-a pus destul de mult amprenta peste starea fizică baschetbaliștilor de la SCMU Craiova, dar, și în aceste condiții, aceștia s-au ridicat la nivelul meciului cu Tg. Mureș, de sâmbătă. În Sala Ion Constantinescu, alb-albaștrii s-au impus cu scorul de 90-86 la capătul unui joc interesant, care a avut nevoie de o repriză de prelungiri pentru a-și stabili învingătoarea.

Prima repriză a duelului din Bănie a fost echilibrată, dar și cu multe ratări de ambele părți. Cele două echipe au încheiat primul act la egalitate, scor 17-17, dar în sfertul secund oaspeții au trecut în avantaj. Diferența din primele 20 de minute a fost făcută de procentajul ceva mai bun din afara semicercului pentru Tg. Mureș, care la cabine a intrat cu un avantaj de șapte puncte, scor 40-33.

Sferturile trei și patru au fost câștigate de alb-albaștri, dar nu suficient pentru a tranșa meciul fără prelungiri. În ultimele șapte secunde din timpul regulamentar, Martinic a luat o acțiune pe cont propriu și a trimis jocul în prelungiri după 74-74. Au urmat cinci minute în care Craiova a fost echipa mai bună, mai productivă, iar acest lucru a fost răsplătit la final cu cele două puncte puse în joc.

Giordan Watson a fost omul meciului și a totalizat 27 de puncte și 8 pase decisive. Topias Palmi a strâns și el 21 de puncte.

SCMU Craiova urmează să joace pe terenul celor de la Cholet la mijlocul săptămânii următoare în FIBA Europe Cup.

Citește și: Volei (m) / A ieșit cum trebuia! SCMU Craiova, victorioasă cu Știința București

Exit mobile version