Acasă Sport Volei Volei (m) / A ieșit cum trebuia! SCMU Craiova, victorioasă cu Știința...

Volei (m) / A ieșit cum trebuia! SCMU Craiova, victorioasă cu Știința București

Echipa masculină de volei SCMU Craiova a obținut, sâmbătă seară, o victorie categorică pe terenul formației Știința București, scor 3-0 (25-15, 25-19, 25-21), în cadrul etapei a 11-a (ultima a turului) din Divizia A1. Victoria alb-albaștrilor vine într-un moment foarte bun, pentru că moralul nu era unul întocmai grozav după înfrângerea „dureroasă“ cu Arcada Galați, din runda precedentă.

Disputa de la București a fost una fără istoric, deoarece formația mai valoroasă s-a impus fără drept de apel. Craiovenii s-au deplasat în capitală cu gândul de a obține rapid cele trei puncte, iar primul act l-au câștigat la 15. De ceva mai multă muncă a fost nevoie în setul secund pentru a și-l adjudeca, pentru că gazdele nu renunțaseră la gândul unui posibil rezultat pozitiv. Oltenii lui Pascu s-au montat în a doua jumătate a parțialului al doilea și au făcut 2-0 pe tabelă după 25-19.

Despre actul al treilea nu sunt prea multe de spus. Jocul a decurs în aceeași direcție, cu SCMU la conducere pe tabelă în permanență, iar cu jucătorii Științei București la câteva lungimi în spate. Craiovenii au închis meciul cu 25-21 și au bifat, astfel, cel de-al 8-lea succes din acest tur.

Cu această victorie, SCMU Craiova acumulează 24 de puncte și urcă, cel puțin pentru moment, în Top 4, acolo unde își și dorește să încheie sezonul regular.

Citește și: Ana Bogdan s-a oprit în sferturile turneului de la Limoges (WTA)

Exit mobile version