Acasă Sport Judo / CSU şi LPS au luat medalii la CN! Urmează Finala...

Judo / CSU şi LPS au luat medalii la CN! Urmează Finala de Juniori!

CSU Craiova şi LPS Petrache Trişcu au participat, la rândul lor, la finele săptămânii trecute, la Campionatul Naţional de Judo U16, de la Satu Mare. Sub îndrumarea lui Mihai Voinea, sportivii olteni au concurat cu multă dorinţă şi ambiţie, iar la final munca a fost răsplătită cu două medalii. Per total, la competiţia naţională au fost prezenţi peste 252 de judoka din întreaga ţară.

Alexia Uşurelu (CSU Craiova) a obţinut cel mai bun rezultat, şi anume medalia de argint la categoria 70 kg, în timp ce Elena Francu (LPS Petrache Trişcu) se poate lăuda cu medalia de bronz la categoria 48 kg. Un rezultat notabil l-a avut şi Lorena Nanda (CSU Craiova), locul 5 la cat. 57 kg.

„Am participat cu 13 copii, legitimaţi la CSU Craiova şi LPS Petrache Trişcu, iar la final am reuşit să obţinem două medalii. Alexia Uşurelu a luat argintul, iar Elena Francu a obţinut medalia de bronz. Sincer să fiu, mă aşteptam la mai mult din partea sportivilor mei. Probabil şi drumul a fost obositor, dar săptămâna aceasta plecăm la Focşani, la finala de juniori, unde sperăm să impresionăm. Cel puţin două-trei medalii cât mai strălucitoare avem încredere că putem obţine“, a spus Mihai Voinea.

Citeşte şi: Judo / Alexia Birtu (CSM Craiova), campioană naţională la U16

Exit mobile version