Acasă Sport Fotbal „U“ Craiova, aproape de un nou „tun“ financiar! Cicâldău, posibil pas spre...

„U“ Craiova, aproape de un nou „tun“ financiar! Cicâldău, posibil pas spre Galatasaray

Foto: Alex Vîrtosu

Dumitru Dragomir a aruncat bomba zilei în fotbalul românesc: Alexandru Cicâldău s-a înţeles cu Galatasaray! Conform lui Dumitru Dragomir, Universitatea Craiova a acceptat propunerea celor de la Galatasaray şi se va despărţi de mijlocaşul său pentru 6 milioane de euro.

Am auzit un zvon și e în premieră. Craiova s-a despărțit azi de cel mai bun jucător al său. A fost vândut la Galatasaray pe 6 milioane de euro, plus 20% dintr-o vânzare ulterioară. E un record nemaivăzut. Becali și Rotaru sunt dați dracu‘”, a spus Dumitru Dragomir, la Pro X.

De partea cealaltă, Ioan Becali, unul dintre cei mai importanţi impresari din România, neagă zvonul „aruncat“ de Dragomir.

Dacă domnul Dragomir a spus că s-a făcut transferul poate l-a făcut dânsul. Eu nu ştiu nimic deocamdată de vreun transfer la Galatasaray, nici al lui Cicâldău, nici al altcuiva„, a reacţionat Ioan Becali.

Alexandru Cicâldău este cotat de site-urile de specialitate la 6,5 milioane de euro. Mijlocașul în vârstă de 24 de ani a fost cumpărat de Universitatea Craiova de la FC Viitorul cu 1 milion de euro în iulie 2018, iar pentru formația oltenilor a jucat în 129 meciuri, a dat 33 de goluri și 21 de asisturi.

Și Farul Constanța are de câștigat de pe urma transferului lui Alexandru Cicâldău. Gruparea condusă de Gică Hagi și-a păstrat 20% dintr-un viitor transfer al internaționalului român, iar acest lucru îi bagă „Regelui” 1,2 milioane de euro în buzunar.

Citeşte şi: Marcel Popescu: „Am avut o atitudine de superficialitate, de lipsă de angajament“

Exit mobile version