10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBox / Pugiliştii de la CSM Craiova s-au întors cu medalii de la Arad

Box / Pugiliştii de la CSM Craiova s-au întors cu medalii de la Arad

Pugiliștii de la CSM Craiova au cu ce se lăuda după Campionatul Național de Cadeți și Cupa României de Seniori. La competiția desfășurată la Arad, în sala de sport a facultății „Aurel Vlaicu“ (perioada 2-6 decembrie), sportivii lui Constantin Cucu au obținut trei medalii, două de bronz și una de argint. Sunt rezultate foarte bune pentru boxerii noștri, având în vedere că în total au fost prezenți doar cinci sportivi și nu s-a participat la CN de Juniori și la CN de fete.

La Cadeți, la cat. 80 kg, Șerban Maieran a fost singurul oltean care a obținut medalia de bronz. De partea cealaltă, la Cupa României de Seniori, Constantin Gogoșeanu (campion en-titre la nivel de seniori) a luat, de asemenea, medalia de bronz, la cat. 69 kg, în timp ce Robert Costin a obținut cel mai bun rezultat la cat. 81 kg, medalia de argint.

Constantin Cucu: „Rezultatele sunt peste așteptările mele“

Antrenorul pugiliștilor de la CSM Craiova, Constantin Cucu, a mărturisit că rezultatele din acest an obținute de elevii săi sunt multe peste așteptări.

„Având în vedere anul în care ne aflăm și situația cu pandemia, sunt foarte mulțumit de rezultatele pe care le-am obținut. Anul acesta avem șase medalii la nivel de Campionat Național și două la nivel de Cupa României. Rezultatele sunt peste așteptările mele, în condițiile în care nu am participat la CN de juniori, unde aveam șanse să scot cel puțin doi campioni, dar nici la CN de fete“, a spus Constantin Cucu, pentru GdS.

Constantin Cucu își dorește, de asemenea, o colaborare cu SCM Craiova, pentru ca sportivii săi să nu aibă niciun motiv să părăsească clubul în viitorul apropiat.

„Noi ne-am dori să facem o colaborare cu cei de la SCM Craiova, pentru ca și sportivii noștri să se bucure și să aibă parte de aceleași condiții pe care le au și ceilalți sportivi. Și îmi doresc acest lucru în special pentru a nu-i mai pierde pe băieți, pentru că sunt valoroși și împreună facem o treabă excelentă. Sportivii sunt formați și crescuți de mine, aici, la club și vor să reprezinte Craiova în competiții“, a mai menționat Constantin Cucu.

Citește și: Simona Halep, protagonistă în meciul anului. WTA a făcut anunțul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS