Acasă Sport Tenis Monica Niculescu, victorie şi calificare la Roland Garros chiar de ziua ei

Monica Niculescu, victorie şi calificare la Roland Garros chiar de ziua ei

Monica Niculescu și-a făcut un super-cadou chiar de ziua sa. Românca a învins-o pe Zvonareva, în ultimul tur al calificărilor de la Roland Garros, cu scorul de 6-0, 3-6, 6-2 și și-a asigurat prezența pe tabloul principal al competiției din Hexagon.

Primul set a fost unul de vis pentru sportiva noastră. Monica a jucat perfect, a servit impecabil și a replicat pe măsură pe serviciul advers, pentru un 6-0 neverosimol. Apoi a urmat o pauză de aproximativ o oră din cauza ploii, care, din păcate, a mai scos-o din ritm pe Niculescu. În actul secund, adversara și-a revenit și a început să plaseze foarte bine mingile, făcându-i misiunea mult mai grea româncei. Chiar dacă a fost condusă cu 2-0, Zvonareva a revenit spectaculos, a luat cinci game-uri consecutive, iar, într-un final, a închis setul cu 6-3.

Startul Monicăi în decisiv a fost unul foarte bun. Serviciul i-a mers foarte bine, iar apoi, chiar dacă a avut de luptat intens pentru fiecare minge, a reușit să ia un prim break și să se distanțeze la 3-0. Rusoaica nu și-a mai intrat în ritm, a mai cedat trei game-uri, iar Niculescu a închis meciul cu 6-3.

Patru duble greșeli a înregistrat Zvonareva, în timp ce Niculescu trei.

Citeşte şi: Tecău şi Rojer, din ce în ce mai aproape de titlu la Hamburg

Exit mobile version