Acasă Sport Serena Williams joacă finala la Australian Open cu Angelique Kerber

Serena Williams joacă finala la Australian Open cu Angelique Kerber

Serena Williams va juca a şaptea sa finală la Internaţionalele de Tenis ale Australiei, după ce a învins-o în semifinale, scor 6-0, 6-4, pe jucătoarea poloneză Agnieszka Radwanska. Serena Williams a câştigat primul set cu Radwanska în doar 21 de minute, calificarea americancei în finală fiind doar o formalitate. Scorul final, 6-0, 6-4, a fost stabilit după doar 64 de minute de joc.
În cazul în care Radwanska s-ar fi calificat în finală, ea ar fi trecut pe locul 2 în clasamentul WTA, în locul Simonei Halep. În aceste condiţii, compatrioata noastră rămâne a doua jucătoare a lumii, indiferent cine va câştiga trofeul la Australian Open 2016.
Serena Williams va juca sâmbătă în finală contra nemţoaicei Angelique Kerber, care a eliminat-o pe surpriza ediţiei de anul acesta, britanica Johanna Konta, scor 7-5, 6-2.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version