Acasă Sport Tenis (f) – Maria Şarapova s-a retras de la US Open

Tenis (f) – Maria Şarapova s-a retras de la US Open

(Foto: observator.tv)
(Foto: observator.tv)

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova, cap de serie numărul 3 şi locul 3 WTA, a anunţat azi noapte că nu va juca la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, din cauza accidentării la picior, informează Medifax.ro citând site-ul oficial al competiţiei. „Din păcate, nu voi putea juca în acest an la US Open. Am făcut tot posibilul pentru a fi recuperată, dar pur şi simplu timpul a fost prea scurt. Pentru toţi fanii mei, voi fi înapoi pe teren în ultima parte a sezonului, în Asia. Aştept cu nerăbadare să termin anul sănătoasă şi puternică”, a scris Şarapova pe contul ei de Facebook.

Maria Şarapova, care nu a mai jucat niciun meci de la Wimbledon, va fi înlocuită pe tabloul principal de compatrioata sa Daria Kasatkina, locul 133 WTA. În runda inaugurală, Kasatkina va întâlni o altă sportivă din Rusia, Daria Gavrilova, locul 38 WTA.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version