Acasă Sport Mutu a fost amendat din nou

Mutu a fost amendat din nou

Adrian Mutu va fi amendat din nou de clubul Fiorentina deoarece a participat, în urmă cu două zile, la un joc de fotbal în 7, în condiţiile în care el nu poate evolua fără autorizaţia conducerii clubului, a anunţat cotidianul Gazzetta dello Sport.
„Pentru Adrian Mutu se apropie o nouă amendă“, scrie sursa citată, adăugând că Mutu a jucat alături de un grup de prieteni, între care şi Francesco Flachi, fotbalist suspendat 12 ani pentru dopaj, după ce a fost depistat pozitiv de două ori.
Potrivit site-ului violanews.com, Adrian Mutu a luat şi cina cu Flachi, după ce a jucat fotbal cu acesta. Cei doi au luat masa la restaurantul din Florenţa la care Mutu deţine acţiuni.
Impresarul Alessandro Moggi a declarat, într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, că Adrian Mutu trece printr-o perioadă delicată, dar „va fi bine“.
Cotidianul Corriere dello Sport scrisese miercuri că Adrian Mutu a fost amendat cu 150.000 de euro pentru „ultimele neglijenţe“ şi că Fiorentina vrea „să scape“ de român, pentru ca „jucătorii să nu aibă în spate fantoma Fenomenului“.

Exit mobile version