Acasă Sport Oltencele, în sferturi la Petange

Oltencele, în sferturi la Petange

Jucătoarele de tenis Monica Niculescu şi Elena Bogdan au izbutit calificarea în sferturile de finală ale ITF-ului de la Petange (Luxemburg), dotat cu premii totale de 100.000 de dolari. Slătineanca Monica Niculescu, a treia favorită a competiţiei, a dispus în optimi de italianca Anna-Giulia Remondina cu 6-2, 4-6, 6-0 şi va juca împotriva cehoaicei Eva Birnerova. La rândul său, craioveanca Elena „Ema“ Bogdan a profitat de neprezentarea italiencei Romina Oprandi, a doua favorită, următoarea adversară fiind Daria Kustova (Belarus).
La polul opus se regăseşte Irina Camelia Begu, care a părăsit proba de simplu a turneului de la Patange, fiind învinsă în optimi de principala favorită a competiţiei, Kristina Barrois (Germania), cu 7-5, 7-6 (5).
La dublu, Monica Niculescu şi canadianca Sharon Fichman, principalele favorite ale probei, s-au calificat în semifinale, după 6-1, 6-2 cu perechea Hana Birnerova / Ekaterina Bîşkova. În faza următoare, Niculescu şi Fichman le vor întâlni pe Daria Kustova (Belarus) şi Evghenia Rodina (Rusia).

Exit mobile version