Acasă Sport Victorie fara drept de apel

Victorie fara drept de apel

FC Caracal – CSM Vilcea 2-0


• Stadion: „Parc“, spectatori: 600.


• Au marcat: Pasare ’49, S. Popescu ’88.


FC Caracal: Petre – Nauiu, A. Negrila, Vodita – Pasare, Scinteie, Beldeanu (’65, Duculescu), Stancu, Mosteanu – S. Popescu, A. Luta (’71, Stroescu). Antrenor: Nae Ungureanu.


CSM: Pampea – Dumitru, Cumpanasu, Raicu, Balaci, Cercel – Nica, Lepadatu, Georgescu – Costea (’73, Rosca), Ciortan (’52, Murineanu). Antrenor: Adrian Furnica.


Cartonase galbene: Negrila, S. Popescu, Stroescu / Cumpanasu, Balaci.


Cartonas rosu: Georgescu ’70.


Au arbitrat: I. Serea – V. Burga, D. Dumitru.


Parcursul bun consemnat de CSM Vilcea in acest sezon a luat sfirsit la Caracal, acolo unde elevii lui Nae Ungureanu au aratat ca pot juca un fotbal de calitate si eficient. Modestia din jocul oaspetilor si-a spus cuvintul inca din primele minute ale intilnirii, presingul sufocant impus de „Rosu“ dind roade, vilcenii iesind cu greu din propria jumatate de teren.


Controlind ostilitatile inca din debutul partidei, FC Caracal a trecut pe linga deschiderea scorului chiar in minutul trei, prin Beldeanu, care a executat foarte bine o lovitura libera, insa Pampea a scapat cu fata curata, pentru ca Sergiu Popescu sa-l tinteasca pe portarul advers la doar doua minute dupa aceea. Continuind asediul cu regularitate, fotbalistii din „orasul minunilor“ au dovedit ineficienta in faza de finalizare, spre disperarea publicului spectator, in timp ce riposta vilceana a fost aproape inexistenta, primul sut pe spatiul portii lui Petre fiind consemnat abia in minutul 34, protagonist fiind Georgescu.


Partea secunda a intilnirii a decurs in aceeasi nota, oaspetii facind fata cu greu atacurilor caracalene. Nou-promovata a cedat prima data in minutul 50, cind Pasare l-a executat pe Pampea cu un sut bine plasat la coltul lung. Contraatacurile sterile trecute in contul oaspetilor aveau sa fie razbunate in finalul intilnirii de Sergiu Popescu, dar nu inainte ca Nica sa-si treaca numele pe lista celor care au ratat, la fel si Stroescu, in timp ce Georgescu a vazut cartonasul rosu dupa un gest nesportiv consemnat la mijlocul terenului.


Reusita de 2-0 a venit in urma unei actiuni cursive, in care defensiva lui Adrian Furnica a privit neputincioasa la pasa lui Pasare catre Sergiu Popescu, care a indeplinit o simpla formalitate.


FC Caracal si-a adjudecat meritat toate cele trei puncte puse in joc, in timp ce gruparea din Vilcea a dezamagit, fiind doar o umbra in comparatie cu pozitia pe care o ocupa in clasamentul Diviziei B, seria a doua.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version