Acasă Sport Scurte stiri

Scurte stiri

„Pandurii“ ar putea fi sanctionati / Nemultumiti de rezultatul de egalitate de pe terenul echipei Inter Gaz, care a diminuat sansele de promovare ale „pandurilor“, conducerea gruparii gorjene a convocat duminica seara o sedinta de analiza la Rinca, discutiile continuind ieri, la sediul USMO. Concluziile sedintei nu au fost facute publice, presedintele Marin Condescu hotarind ca masurile luate sa fie aduse mai intii la cunostinta jucatorilor. Se pare ca remiza de la Popesti Leordeni va atrage sanctiuni asupra jucatorilor care au mimat fotbalul, Pandurii pierzind un tempo in disputa pentru promovare cu FC Sibiu. Condescu este hotarit ca in cazul ratarii promovarii in acest sezon sa-si retraga sprijinul financiar de la echipa. „Ori divizia A, ori deloc“, ar fi amenintat presedintele USMO, principalul sponsor al echipei Pandurii Tirgu Jiu.


Fotbal-tenis / Inca de prin anii ’70, in România se practica fotbalul-tenis, iar oficializarea lui s-a incercat in perioada 1977-1980. Conform datelor statistice, fotbalul-tenis se juca acum mai bine de 50 de ani in fosta Cehoslovacie. Abia in 1990 s-a reusit infiintarea Federatiei Române de Fotbal-Tenis, care s-a afiliat la IFTA. Primul campionat s-a desfasurat in 1994, an in care s-a disputat si primul campionat mondial la Kosice (Slovacia). Campionatele mondiale si europene se desfasoara alternativ, o data la doi ani, tara fiind stabilita de Congresul IFTA. România este in elita acestui sport, atit pe plan european, cit si mondial, clasindu-se pe un onorant loc trei prin obtinerea medaliilor de aur, argint si bronz (la juniori si seniori, masculin), precum si la feminin. FRFT invita cluburile interesate si practicantii acestui sport sa se organizeze in sectii de fotbal-tenis in vederea afilierii si participarii la campionatele nationale si la Cupa României. Detalii la telefoanele 0259/373.225 sau 0723/268.822.


Divizia D – Gorj, rezultatele etapei a 21-a / Meciurile din runda a 21-a a Diviziei D – Gorj s-au disputat duminica. Iata rezultatele inregistrate: Dinamo Inter Stanesti – Viitorul Catunele 4-1, Rostramo Tirgu Jiu – Unirea Dragotesti 8-0, Stiinta Pestisani – Energia Turceni 3-0, MVM Dragutesti – Gilortul Tirgu Carbunesti 1-1, Concefa Albeni – Viitorul Plopsoru 4-0, Energetica Tismana – Viitorul Initiativa Glogova 4-2, Recolta 2000 Balesti – Paringul Sadu 1-4, Dinka Skeleru Bilteni – Viitorul Negomir 5-3. Viitorul Dumbrava Cilnic a stat.

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version