Acasă Sport Ruptura intre Papura si Rednic?

Ruptura intre Papura si Rednic?

Meciul pierdut de Universitatea Craiova in fata echipei poloneze Legia Varsovia, cu scorul de 5-1, a aprins spiritele in lotul condus de Mircea Rednic. Tehnicianul Universitatii a fost foarte suparat pe evolutia elevilor sai in partida cu lesii, acuzind in special defensiva condusa de capitanul Corneliu Papura. Sustinind ca Papura a tratat cu superficialitate disputa cu echipa poloneza, „Puriul“ a hotarit sa-i retraga acestuia banderola de capitan, pe care i-a incredintat-o lui Mihaita Plesan.

Surse din cadrul lotului Universitatii au declarat ca, nemultumit de noul sau statut in echipa alb-albastra, Corneliu Papura a avut un schimb dur de replici cu Rednic, in urma caruia tehnicianul oltenilor a decis sa nu-l titularizeze pe fostul capitan al alb-albastrilor in meciul de aseara cu Ferencvaros.

Contactat telefonic, antrenorul Mircea Rednic a negat ca a avut un conflict cu Papura, recunoscind insa ca acesta nu va mai fi capitanul Universitatii: „Nu m-am certat cu Papura, dar l-am trecut pe banca de rezerve pentru ca a jucat prost in meciul cu Legia. Noul capitan al Universitatii va fi Mihaita Plesan“.

Exit mobile version