Acasă Sport Cehii sint in forma maxima

Cehii sint in forma maxima

Cu zece zile inaintea debutului Campionatului European din Portugalia, reprezentativa Cehiei, viitoarea adversara a Romaniei in preliminariile Cupei Mondiale 2006, a disputat un meci amical in compania Bulgariei. La Praga, in fata a 20.000 de spectatori, cehii au dovedit ca sint in forma, impunindu-se fara probleme, cu 3-1, in fata vecinilor nostri de la Dunare, si ei calificati la Europene. Chiar daca golurile au venit dupa pauza, Nedved si compania au aratat ca ramin o echipa redutabila, care are un cuvint de spus in Portugalia.

Milan Baros a deschis scorul in minutul 54, Jaroslav Plasil (’74) si Tomas Rosicky (’84) marind avantajul gazdelor la trei goluri. Punctul de onoare al oaspetilor a fost reusit de Milen Petkov, in al treilea minut al prelungirilor.

Cehii s-au prezentat in urmatoarea formula: Cech (’46, Blazek) – Grygera, Rozehnal (’46, Bolf), Ujfalusi, Jankulovski (’72, Mares) – Rosicky, Smicer (’70, Plasil), Galasek (’70, Tyce), Poborsky (’46, Heinz), Nedved (’81, Lokvenc – ’90, Vachousek) – Koller (’46, Baros).

Nemtii s-au impus in Elvetia

Miercuri seara s-au mai disputat si alte amicale, cel mai important avind loc in Elvetia, unde selectionata Tarii Cantoanelor a intilnit Germania. Nemtii au aratat o alta fata decit cea din meciul cu tricolorii, impunindu-se 2-0, ambele reusite fiind opera atacantului de origine maghiara al lui VfB Stuttgart, Kevin Kuranyi (’62, ’84).

Irlanda a invins Jamaica, la acelasi scor cu care s-a impus si in fata Romaniei,1-0, prin golul lui Graham Barrett, din minutul 26, in timp ce Turcia a depasit in deplasare Coreea de Sud cu 1-0, gratie reusitei lui Hakan Sukur (’21). Intr-un alt amical, SUA – Honduras 4-0 (McBride ’23, ’37, Lewis ’78, Sanneh ’82).

Exit mobile version