Acasă Sport Stiri diverse

Stiri diverse

EXTENSIV / Divizionara B FC Extensiv a disputat ieri, in compania celor de la Gilortul Tirgu Carbunesti, ultimul meci amical din acest an. Partida, care s-a disputat pe terenul de la Facai, s-a incheiat la egalitate, 0-0. Antrenorul Extensivului, Sorin Cirtu, a inceput meciul cu urmatoarea distributie: Stoianov – Ghindeanu, Ciuca, Vodita, Dicu – Murgan, Panc, Stamin, Velcovici – Nita, D. Radoi. Pe parcursul intilnirii au mai jucat: Mihai, Poenaru, Saceanu, Bratu, Piturca si Totoroata. Dupa acest meci, fotbalistii gruparii din Parcul „Romanescu“ au intrat in vacanta. Reluarea pregatirilor pentru noul sezon competitional este programata pe 7 ianuarie 2002.

(M.S.)

PANDURII / La doua saptamini dupa incheierea turului, elevii lui Emil Sandoi au intrat ieri in vacanta de iarna, care va dura ceva mai mult de o luna. Ultimele zile de antrenamente la Tirgu Jiu nu au fost foarte solicitante pentru fotbalistii de la Pandurii, acestia efectuind un singur antrenament pe zi si sustinind un singur meci amical in compania craiovenilor de la Electro. Ieri, dupa ce au efectuat ultimul antrenament, fotbalistii si-au luat ramas bun de la conducerea tehnica, echipa urmind sa se reuneasca din nou la Tirgu Jiu, pe 9 ianuarie 2002.

(M.P.)

AJF GORJ / Ultima zi in care se mai puteau depune candidaturile pentru functia de presedinte al AJF Gorj nu a adus nici o schimbare in ceea ce priveste numarul candidatilor. Singurul candidat la presedintie este profesorul Ion Corlan, actualul presedinte al AJF. Pentru cele doua functii de vicepresedinti si-au depus candidaturile Grigore Fotescu, Ion Balanescu, Dumitru Viezure, Mihai Stelescu si Mihai Prunariu. Alegerile sint programate pentru luni, de la ora 14.00, voturile urmind a fi exprimate doar de asociatiile sportive care au dobindit pina la data respectiva Certificatul de Identitate sportiva de la DTS Gorj.

(M.P.)

DIVIZIA D GORJ / Etapa a 14-a a Diviziei D Gorj programeaza miine un interesant derbi. Este vorba despre intilnirea dintre ocupantele locurilor doi si trei in clasament, Mecanica Motru si Jiul MVM Dragutesti. Oricit de bine ar juca echipa din Dragutesti, este greu de crezut ca ii va pune probleme echipei lui Nelu Mihut, una dintre candidatele la promovare. Inaintea acestei etape, pe primul loc se mentine Rostramo, formatie care are meciuri usoare in ultimele doua etape, fiind considerata deja campioana de toamna. Celelalte partide: Minerul Motru II – Energia Turceni, Avintul Baia de Fier – Energetica Tismana, Recolta Balesti – Rostramo, Paringul Sadu – Minerul Rovinari, Progresul Tirgu Jiu – Bistrita Telesti, Minerul Urdari – Juventus Press, Inter Stanesti – Gaz Etan Turburea.

(M.P.)

Exit mobile version